Responsive Menu
Add more content here...


Marius Paşca: “Avem capacitatea de a reuşi promovarea”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 1,6K views
A+A-
Reset

Tehnicianul consideră cu Dumbrava Gâlgău are o şansă bună de a câştiga meciul de sâmbătă cu Unirea Tăşnad, cu condiţia să elimine greşelile din defensivă făcute  la meciul din tur


Dumbrava Gâlgău se află în faţa celui mai important meci din istorie, la finalul căreia poate promova în Liga a III-a. Pentru a reuşi acest lucru, campioana Sălajului trebuie să câştige meciul de sâmbătă,  cu 1 – 0 sau la o diferenţă de goluri mai mare decât cea înregistrată la Tăşnad.

 

Tehnicianul Marius Paşa consideră că acest lucru este posibil, cu condiţia ca echipa sa să elimine greşelile din defensivă făcute la meciul din tur.

“Ecuaţia este simplă, câştigăm cu 1 – 0 sau la o diferenţă de scor mai mare decât cea înregistrată la Tăşnad şi promovăm. Însă, vom avea un meci greu, în care noi trebuie să atacăm. Consider că avem capacitatea de a promova, dar important e să nu ne grăbim şi să nu mai comitem greşelile pe faza defensivă care au fost la meciul din tur. Dacă eliminăm acele greşeli, consider că avem o şansă bună de a promova. În acest moment, adversarii sunt favoriţi, prin prisma scorului înregistrat în tur, dar diferenţa se poate recupera. Unirea Tăşnad are jucători cărora le convine jocul de contraatac, dar sperăm să reuşim să-i blocăm. Le mulţumim celor care ne-au susţinut în deplasarea de la Tăşnad şi îi aşteptăm într-un număr cât mai mare şi la meciul de sâmbătă. Sperăm ca la final să le facem o bucurie tuturor iubitorilor fotbalului din judeţ cu o promovare în Liga a III-a”, ne-a declarat Marius Paşca.

 

Partida dintre Dumbrava Gâlgău şi Unirea Tăşnad se dispută sâmbătă, de la ora 17.30, pe Arena Gâlgău.

You may also like

Leave a Comment