Responsive Menu
Add more content here...


Marius Muntean revine pe banca tehnică

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 22 views
A+A-
Reset

Tehnicianul jibouan va antrena începând din acest sezon în Campionatul Naţional de juniori republicani, urmând se se ocupe de pregătirea juniorilor B de la Atletic Zalău


CS Atletic Zalău a rămas descoperită pe banca tehnică, după ce Alexandru Pop a plecat la SCM Zalău. Clubul zălăuan era cât pe ce să îl piardă şi pe Claudiu Cornaci, care pentru câteva zile a fost „secundul” lui Duţu la gruparea din Liga a III-a, însă Cornaci a decis să revină la Atletic şi în continuare va fi antrenorul juniorilor A.

Pentru banca tehnică de la juniori B – unde în sezonul trecut a fost Alexandru Pop –  conducerea a căutat înlocuitor şi a apelat la serviciile lui Marius Muntean. Astfel, jibouanul a revenit în fenomen şi din campionatul următor va activa în Campionatul Naţional de Juniori Republicani.

Marius Muntean a fost numit antrenor la juniorii B de la Atletic şi şi-a început treaba din această săptămână.

Fostul jucător al Armăturii a mai antrenat ani buni la Rapid Jibou, cu care a câştigat titlul în 2012. Muntean a mai pregătit-o în 2018 pe CS Crasna, iar pentru o perioadă a fost şi secund în Liga a III-a, la Luceafărul Bălan.

Marius Muntean va debuta ca şi antrenor la Atletic Zalău, duminică, când are loc prima etapă din campionat. Gruparea zălăuană joacă cu Luceafărul Oradea, de la ora 16.00 fiind programat jocul juniorilor A, în timp ce de la ora 18.00 are loc meciul juniorilor B.

 

Mai multe amănunte, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri, 14 august 

You may also like

Leave a Comment