Responsive Menu
Add more content here...


Marius Gorgan, candidatul USR la Primăria Bobota: “Vreau să redau comunei sclipirea de odinioară pe care ne-o dorim cu toții!”

by Sportul Salajean
0 comment 163 views
A+A-
Reset

Dragi locuitori ai comunei Bobota,

Sunt Gorgan Vasile Marius și candidez din partea USR pentru funcția de primar al comunei noastre. Am absolvit Facultatea de Silvicultură la Cluj-Napoca și am profesat ca tehnician silvic, iar în prezent sunt viceprimar al comunei Bobota.

Așa cum am făcut în ultimii ani din poziția de viceprimar, îmi doresc din tot sufletul în următorii 4 ani să modernizez comuna noastră, să îmbunătățesc viața fiecărui cetățean din Bobota, să redau sclipirea de odinioară pe care ne-o dorim cu toții.

Sunt zi de zi printre dumneavoastră. Vă ascult toate dorințele. Vă cunosc problemele. Și am soluțiile. Știu ce e de făcut. Fiindcă vreau, pot și sunt determinat să fac din comuna noastră un colț de rai în care investitorii să vină cu încredere, să ofere locuri de muncă bine plătite și să aducă înapoi acasă tinerii plecați în toate zările.

Prioritățile mele pentru Bobota sunt următoarele:

  • Locuri de muncă mai aproape de casă: Vom crea noi locuri de muncă în comuna Bobota prin atragerea de investitori, oferind astfel oportunități de angajare localnicilor.
  • Sprijinirea tinerilor: Vom implementa programe pentru a încuraja tinerii să rămână în comună și pentru a facilita întoarcerea celor plecați, astfel încât Bobota să fie un loc atractiv pentru toate generațiile.
  • Alimentarea cu gaz: Vom asigura alimentarea cu gaz a gospodăriilor din comuna Bobota, îmbunătățind astfel condițiile de trai ale locuitorilor noștri.
  • Modernizarea infrastructurii: Ne vom concentra pe lărgirea drumurilor existente și betonarea șanțurilor, asigurând o infrastructură rutieră modernă și sigură.
  • Sprijinirea activităților culturale și sportive: Vom achiziționa un microbuz pentru echipele de dansuri și de fotbal din comuna Bobota, susținând astfel dezvoltarea culturală și sportivă a comunității noastre.
  • Dezvoltarea comunei prin fonduri europene: Vom atrage fonduri europene pentru a dezvolta și moderniza comuna Bobota, aducând astfel beneficii economice și sociale.

Vă invit să ne unim forțele și să construim împreună un viitor mai bun pentru comuna noastră. Cu dedicare și muncă asiduă, putem transforma Bobota într-o comună modernă și prosperă! Voi fi primarul care nu uită de nimeni!

Iar alături de Cosmin Ardelean, candidatul Dreapta Unită USR-PMP pentru Consiliul Județean Sălaj și echipa noastră de candidați la Consiliul Județean Sălaj, vom face treabă bună în întreg județul.

#PentruBobota #USR #AlegeriLocale2024 #GorganVasileMarius

 

Materiale comandate de Partidul Uniunea Salvați România Filiala Salaj (parte a alianței electorale „Alianța Dreapta Unita USR-PMP”) și realizate de operatorul economic SC Personal Adviser Communication SRL. Cod unic de identificare: 21240009

 

You may also like

Leave a Comment