Responsive Menu
Add more content here...


Marius Elisei – Sălăjeanul care a făcut senzaţie pe Tik Tok, contribuind la susținerea copiilor din programele SOS

by Lucy Kallo
0 comment 62 views
A+A-
Reset

Tânărul Marius Elisei din Zalău este unul dintre cei mai urmăriţi TikTokeri din Romania. Clipurile sale a strâns milioane de like-uri, prin emisiunea cu care susține copiii din programele SOS Satele Copiilor România

Prin intermediul clipurilor – emisiune , sălăjeanul oferă ajutor copiilor din cadrul organizaţiei SOS Satele Copiilor România.

Totul a început pe Tik Tok , acum câţiva ani, când Marius Elisei şi-a început „joaca” pe această platformă. Fără prea mult tam-tam, tânarul s-a trezit rapid cu milioane de followers şi vizualizări, în special datorită accentului său.

Sălăjeanul îşi doreşte să aibă un conţinut cât mai de calitate şi mai divers pentru urmăritori. Pornind de la această premisă, Tiktok-erul a construit un material special pentru toţi cei care îl urmăresc : emisiunea „Ştii ce zic?”.

Creatorul de conţinut a dezvoltat această emisiune pe baza regiunii sale. Ardelean din fire, tânărul Elisei foloseşte regionalismele din viaţa de zi cu zi, specifice zonei sale , pentru a face un adevărat show de divertisment şi nu numai, provocându-şi invitaţii să găsească sensurile regionalismelor, mai puţin cunoscute.

„Ştii cum zic” are mai multe episoade cu câte un invitat de seamă. Prin aceştia se numără şi Adelina Pestriţu, Andreea Bălan, Connect-R, Dorian Popa, Theo Rose şi mulţi alţi artişti.

Prin licitarea obiectelor aduse de fiecare persoană publică din cadrul emisiunei, suma obținută din licitația de bine contribuie la susținerea copiilor din programele SOS Satele Copiilor România.

În acest moment, peste 1000 de copii sunt sprijiniți în mod direct și alte mii de beneficiari sunt parte din proiectele derulate de asociație, inclusiv programul SOS de urgență pentru familiile din Ucraina. 

Misiunea asociației SOS Satele Copiilor România este de a oferi o familie iubitoare copiilor care rămân fără îngrijire părintească.

„Acest proiect a pornit datorită accentului meu specific Ardealului în urma căruia am pornit un challenge cu regionalisme. Mi-am dat seama de când m-am mutat în București că oamenii de aici nu înțeleg ceea ce vorbesc. Așa că am pornit un challenge pe TikTok. Să fie jocul mai palpitant, am invitat persoane publice să ia parte la acest proiect. Simțeam că pot face mai mult cu această serie, de aici venind și asocierea cu SOS Satele Copiilor. Mă bucur foarte tare să știu că toți banii din licitații se vor duce la copiii care au nevoie de un sprijin, mai ales în perioada sărbătorilor”, menţionează Marius Elisei.

Şi uite aşa, sălăjeanul nostru a împuşcat doi iepuri dintr-o lovitură: divertisment şi binefacere – un proiect ce ajunge la suflete.

https://vm.tiktok.com/ZMFQ8RMQq/

You may also like

Leave a Comment