Responsive Menu
Add more content here...


Marius Dumitraşcu: “La SCM Zalău sunt condiţii foarte bune pentru o echipă de Liga a III-a. Am făcut un pas în faţă în carieră”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 34 views
A+A-
Reset

Mijlocaşul transferat de SCM Zalău vine tocmai din Constanţa, unde a jucat pentru Farul în Liga a II-a. Dumitraşcu s-a declarat încântat de condiţiile găsite la Zalău şi este încrezător că noua sa echipă îşi va îndeplini obiectivul


Pentru a repara parcursul slab din turul de campionat, SCM Zalău a căutat întăriri în pauza de iarnă şi a apelat la jucători cu experienţă în ligile superioare. Formaţia zălăuană a reuşit nu mai puţin de nouă transferuri, iar sub Meseş au venit jucători din Ungaria, din Piatra Neamţ, Constanţa, Tulcea, Baia Mare, Reşiţa, Lipova sau Recea.

Din Constanţa a venit fundaşul Tudor Ţăranu, dar şi mijlocaşul Marius Dumitraşcu. Acesta din urmă are în spate un CV interesant, în condiţiile în care, în vremea junioratului a fost la Academia lui Hagi, apoi la Performer Constanţa, cu care a jucat în Liga Elitelor.

“La Aademia de Fotbal Gheorghe Hagi am început fotbalul şi am jucat timp de 5 ani. Următoarea echipă a fost ACS Performer Constanţa, care m-a ajutat foarte mult să cresc şi la final să fac pasul la seniori, la Farul Constanţa”, a spus Marius Dumitraşcu.

Fotbalistul de 20 de ani a jucat un tur de campionat în eşalonul secund, sub comanda lui Petre Grigoraş, dar înainte de a veni la Zalău a evoluat în Liga a III-a, la CS Medgidia.

Chiar dacă a venit la penultima clasată din Seria a V-a, Marius Dumitraşcu consideră că a făcut un pas în faţă în cariera şi s-a declarat încântat de ce condiţii a găsit sub Meseş.

“Mă bucur mult că am ajuns la SCM Zalău. Sunt sigur că o să mă acomodez repede pentru că am fost coleg cu câţiva dintre jucători. Sunt fericit pentru că cei din conducere şi-au dorit să ajung la Zalău, unde condiţiile sunt foarte bune pentru o echipa de Liga a III-a. Sper ca până la sfârşitul campionatului să fac o figură frumoasă şi să ajut la îndeplinirea obiectivului. Simt că am făcut un pas în faţă în carieră”, ne-a declarat Marius Dumitraşcu.

În ce priveşte misiunea echipei în retur, noul jucător al Zalăului este încrezător că SCM îşi va îndeplini obiectivul.

“Sunt de câteva zile la SCM, dar am înţeles că s-a făcut tot posibilul să vină jucători buni şi cu experienţă. Eu cred că vom termina campionatul cu fruntea sus”, a spus Dumitraşcu.

You may also like

Leave a Comment