Responsive Menu
Add more content here...


Marius Botan: “Nu mă aşteptam la un astfel de scor în meciul de la Gâlgău Almaşului”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 2,7K views
A+A-
Reset

Tehnicianul echipei din Tăşnad şi-a felicitat jucătorii pentru promovarea în Liga a III-a, dar a avut cuvinte de laudă şi la adresa adversarilor, fiind impresionat de baza sportivă din Gâlgău Almaşului


 

După o victorie la limită în partida tur de la Tăşnad, campioana judeţului Satu Mare a câştigat mult mai clar meciul din retur şi s-a impus cu 3 – 1 pe terenul celor de la Dumbrava.

La un astfel de scor, dar mai ales la o dominare destul de clară a echipei sale, Marius Botan recunoaşte că nu s-a aşteptat, astfel că tehnicianul a ţinut să îşi felicite jucătorii.

”Consider că a fost o dublă în care s-au întâlnit două echipe echilibrate. Nu mă aşteptam la un astfel de scor în retur. Mă gândeam că vom reuşi să fructificăm nişte ocazii pe contraatac. De altfel aşa a fost marcat şi primul nostru gol. Cele două flancuri s-au înţeles foarte bine şi am marcat trei goluri. Înainte de toate vreau să îmi felicit jucătorii pentru efortul depus, pentru atitudinea cu care au tratat acest meci şi nu pot decât să fiu bucuros”, a declarat Marius Botan.

 

Antrenorul a rămas surprins plăcut de atmosfera de la Gâlgău Almaşului, dar mai ales de baza sportivă şi a ţinut să îi felicite pe adversari.

 

”Noi îi felicităm şi pe cei de la Dumbrava, pentru modul cum au organizat acest meci, pentru galeria lor, dar mai ales pentru galeria noastră, care ne-a susţinut. Oamenii din Tăşnad s-au mobizilat foarte mult ca să vină la acest meci.La Gâlgău Almaşului este o bază sportivă foarte frumoasă. Trebuie să recunosc că la Tăşnad nu există aşa ceva, dar trebuie să ne mişcăm repede şi să facem tot posibilul pentru a organiza meciuri în Liga a III-a”, a mai spus Botan.

Pentru Unirea Tăşnad urmează acum o revenire în Liga a III-a după o pauză foarte lungă, dar tehnicianul nu îşi face probleme şi este convins că echipa sa va face faţă din toate punctele de vedere.

”Am primit din partea conducerii mai multe idei şi încurajări că va fi un buget suficient de bun pentru a putea face faţă în Liga a III-a şi pentru a duce la bun sfârşit campionatul. Vom mai încerca să aducem câţiva jucători cu experienţă, dar şi juniori.Consider că din toate punctele de vedere vom reuşi să facem faţă în Liga a III-a”, a încheiat Marius Botan.

You may also like

Leave a Comment