Responsive Menu
Add more content here...


Marian Mirişan şi-a anunţat oficial candidatura la Primăria Horoatu Crasnei – “Am realizat împreună lucruri frumoase în toate satele comunei și îmi doresc ca acest parteneriat onest să-l continuăm și în perioada următoare!”

Primarul din Horoatu Crasnei vrea să continue dezvoltarea comunei, căreia - în doar un mandat - i-a schimbat radical imaginea. Munca depusă de echipa condusă de Marian Mirişan îşi vede roadele în toate satele, dar şi aprecierea cetăţenilor şi chiar a specialiştilor. Recent, edilul din Horoatu Crasnei a fost premiat la Gala “România Eşti TU” de la Palatul Parlamentului cu diplomă de excelenţă pentru "contribuţia remarcabilă în dezvoltarea comunităţii locale"

by Călin ONICAŞ
0 comment 173 views
A+A-
Reset

Marian Mirişan se află la primul mandat de primar al comunei Horoatu Crasnei (Horoatu Crasnei, Stârciu, Şeredeiu, Hurez). Acest lucru nu a fost un impediment pentru  edil, care – alături de echipa sa din Primărie  – a implementat o multitudine de proiecte, este vorba de aproape 40 de proiecte de investiţii!

Astfel, în ultimii ani, administraţia locală a atras sume importante de bani, de la Guvernul României şi fonduri europene. Aproape 150 de milioane de lei, adică 30 de milioane de euro, au fost atrase de Primăria comunei Horoatu Crasnei în perioada 2020 – martie 2024. Din această sumă, 46 de milioane de lei au fost obţinută deja, pentru ca suma proiectelor depuse pentru finanţare să fie de peste 100 de milioane de lei!

Pentru aceste rezultate excelente, Marian Mirişan a fost singurul primar din judeţul Sălaj premiat în cadrul Galei “România Eşti TU”, în care organizatorii i-au premiat pe cei mai buni dintre cei mai buni – românii de “zece” din mai multe domenii. Între aceştia s-au regăsit 10 primării din mediul urban şi 10 din mediul rural, între care şi Primăria Horoatu Crasnei!

În aceste condiţii, e de înţeles ca actualul primar să îşi dorească un nou mandat, în care pot fi finalizate şi proiectele aflate acum în aşteptarea finanţărilor. În zilele trecute, Marian Mirişan şi-a anunţat candidatura oficial pentru un nou mandat de primar.

“Dragi locuitori ai comunei Horoatu Crasnei!🇹🇩💟🇹🇩
Am luat decizia să candidez pentru un nou mandat în onoranta funcție de primar al comunei Horoatu Crasnei! Vă sunt profund recunoscător pentru sprijinul și încrederea de până acum și mă înclin în fața dumneavoastră cu mult respect! Am realizat împreună lucruri frumoase în toate satele comunei și îmi doresc ca acest parteneriat onest să-l continuăm și în perioada următoare!
Doresc să rămân în serviciul dumneavoastră pentru că vă preţuiesc mult, vă iubesc, vă sunt devotat și am experiența necesară pentru a exercita această funcție!
Continuăm împreună!
Doamne Ajută!”.
Marian Mirişan – primarul comunei Horoatu Crasnei

Marian Mirişan are 47 de ani (n. 23 august 1977) şi s-a născut în satul Hurez. A absolvit Grupul Şcolar Economic „Didactiva Nova” din Cluj-Napoca, după care şi-a continuat studiile la Universitatea “Bogdan Vodă” din Cluj.

Începând din anul 2008 şi până în anul 2020 a fost consilier local, iar din anul 2009 şi până în anul 2020 a ocupat funcţia de administrator financiar la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Horoatu Crasnei.

La alegerile locale din 2020, liberalul Marian Mirişan a câştigat mandatul de primar cu 570 voturi (41.2%) din 1.387 de voturi valabil exprimate. Astfel, candidatul PNL l-a învins destul de clar pe fostul primar – Florian Sur (PSD) – , cel care obţinuse 494 voturi primite.

You may also like

Leave a Comment