Responsive Menu
Add more content here...


Marian Bala schimbă echipa!

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 1,9K views
A+A-
Reset

După un sezon petrecut la SCMU Craiova voleibalistul s-a înţeles în această vară cu Arcada Galaţi, echipă ce l-a dorit şi anul trecut, când jucătorul evolua pentru Volei Municipal Zalău


 

 

Chiar dacă este originar din Bucureşti, Marian Bala a jucat în Divizia A1 pentru trei echipe din provincie, iar nu mai puţin de patru ani a îmbrăcat tricourile formaţiilor sălăjene, CS Phoenix Şimleu şi Volei Municipal Zalău.

Ajuns la Şimleu Silvaniei în vara anului 2012, Marian Bala s-a transferat la Volei Municipal Zalău un sezon mai târziu, iar la gruparea de sub Meseş a jucat timp de trei ani. În tot această perioadă, jucătorul a fost unul dintre remarcaţii echipei, iar pe adresa sa au venit mai multe oferte. Arcada Galaţi a fost cea care l-a dorit insistent şi anul trecut, dar atunci jucătorul a ales să plece la SCMU Craiova, formaţie pentru care a jucat şi înainte de a veni în Sălaj.

Cu gruparea din Bănie, Marian Bala a reuşit aceeaş performanţă ca şi în tricoul Zalăului şi a devenit vicecampion al României. În această vară, Arcada Galaţi nu şi-a luat gândul de la jucătorul internaţional, astfel că i-a făcut o nouă ofertă, pe care extrema a acceptat-o.

Astfel, Marian Bala a ajuns la echipa de pe Dunăre care mai pregăteşte câteva transferuri importante, având în vedere că în sezonul viitor, Arcada îşi propune titlul, după ce în acest an s-a clasat pe locul 3 şi a câştigat Cupa României

You may also like

Leave a Comment