Responsive Menu
Add more content here...


Maria Csiki, aur şi argint în prima etapă a Campionatului Naţional

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 74 views
A+A-
Reset

Atleta pregătită de Nelian Ianchiş a reuşit să se impună în proba de 800 de metri, iar în proba de 1.500 de metri a venit pe locul secund. Sunt rezultate care dau încredere sportivei de la CSS Zalău în privinţa participării în finala Naţionalelor


La finele săptămânii trecute, la Bucureşti a avut loc etapa I a Campionatului Naţional de atletism la cateogriile de vârstă U18 şi U16. La startul concursului desfăşurat pe Stadionul “Iolanda Balaş Soter” s-au aflat mai mulţi atleţi de la CSS Zalău, în frunte cu Maria Csiki.

Sportiva pregătită de Nelian Ianchiş este cea mai în formă atletă sălăjeană, la nivel de juniori, fiind şi campioană naţională. Chiar dacă nu se poate pregăti aşa cum ar merita, Maria demonstrează că este un mare talent şi reuşeşte rezultate foarte bune la competiţiile naţionale la care participă.Un astfel de rezultat a fost obţinut şi la prima etapă a Campionatului Naţional U18 şi U16 de la Bucureşti.

Maria Csiki a luat startul probelor sale preferate, 800 m, respectiv 1.500 m, reuşind să obţină medalia de aur, respectiv medalia de argint.

Sportiva pregătită de Nelian Ianchiş a câştigat proba de 800 de metri cu timpul 2:21.79, în timp ce la 1.500 m s-a clasat pe locul secund cu timpul 5:02.11.

Finala Campionatului Naţional U18 va avea loc în perioada 1 – 2 iulie, la Bucureşti.

Maria va participa, însă, şi la finala Campionatului Naţional U20, ce va avea loc o săptămână mai devreme, la Craiova.

You may also like

Leave a Comment