Responsive Menu
Add more content here...


Mari probleme de lot la SCM Zalău

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 21 views
A+A-
Reset

Pentru partida de sâmbătă cu ACS FC Recea, antrenorul nu va putea conta pe 3 jucători importanţi


Problemele de lot par să nu se mai termine la SCM Zalău, astfel că în ultima lună nu a fost joc în care antrenorul să nu poată conta pe jucători importanţi. Denis Cubaş, Varga Markusz şi Răzvan Dulap au fost indisponibili din cauza unor accidentări, dar aceştia şi-au revenit şi pot juca.

Problemele au apărut însă în rândul altor jucători, astfel că pentru partida cu Sticla Arieşul Turda, Alex Pop nu a putut conta pe Claudiu Băican şi Gabriel Coţi care s-au accidentat. Coţi a revenit în circuit abia la partida cu CFR Cluj II, când a bifat 15 minute, dar din nou a acuzat probleme şi nu a putut juca la Turda. Băican şi Coţi sunt indisponibili şi pentru partida de sâmbătă cu ACS FC Recea. Pe lângă ei, antrenorul nu va putea conta nici pe Cristian Călin, suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene.

”Claudiu Băican are ceva probleme şi trebuie să facă pauză 10 zile, iar Gabriel Coţi a acuzat din nou probleme. Aveam foarte mare încredere în el şi aşteptam mult de la el, dar văd că scapă mai greu de accidentarea gravă pe care a avut-o. Din păcate va absenta şi Cristian Călin, dar sper să ne descurcăm şi fără ei şi să obţinem un rezultat pozitiv cu ACS FC Recea”, a spus antrenorul Alexandru Pop.

You may also like

Leave a Comment