Responsive Menu
Add more content here...


Margareta Hidigan, debut victorios la senioare, tocmai în Italia

Pugilista de la CSM Zalău a învins a reuşit să debuteze cu o victorie la seniori în faţa reprezentantei Italiei, Charlotta di Fonzo

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 410 views
A+A-
Reset

Mai mulţi pugilişti de la CSM Zalău s-au deplasat în Italia pentru a reprezenta România într-o gală tematică, o confruntare între sportivi din cele două ţări. În această gală, şimleuanca Margareta Hidigan a debutat la seniori, într-un meci cu Charlotta din Fonzo. Sportiva pregătită de Adrian Popuţea, cel care a fost şi coordonatorul lotului, a reuşit să câştige meciul, debutând astfel cu o victorie la acest nivel de vârstă.

Hidigan a început boxul în 2018, la Şimleu Silvaniei. Are 40 de meciuri susţinute din care a reuşit să câştige 34, 15 dintre acestea fiind chiar înainte de limită. Este primul pugilist sălăjean desemnat sportivul anului în judeţul Sălaj, în 2019.

În palmaresul pugilistei se numără patru medalii de aur la Campionatul Naţional, dar şi trei Cupe ale României. Totodată, este primul pugilist din Sălaj cu trei participări la Europene. În palmares, Hidigan mai are şi un titlu de vicecampioană balcanică.

Din delegaţia României în Italia a mai obţinut o victorie şi Nagy Rebecca din Baia Mare. Delegaţia României a fost formată din doi antrenori şi şase sportivi, trei dintre aceştia fiind din Zalău. Juniorul Cătălin Pop a pierdut la puncte.

Tot în Italia am putut consemna şi debutul la profesionişti al lui David Chiş care a pierdut după şase reprize disputate împotriva mult mai experimentatului Fabio Cavalucci (37 de ani).

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 19 iunie.

You may also like

Leave a Comment