Responsive Menu
Add more content here...


Adio, dar rămân cu tine! Marcel Doru Ţîrle rămâne în conducerea clubului SCM Zalău

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 94 views
A+A-
Reset

Fostul director executiv se va ocupa de secţiile de box, karate şi judo din cadrul clubului Primăriei Zalău, după ce postul pe care l-a ocupat de la înfiinţarea clubului a fost câştigat de Claudiu Bujor prin concurs


Marcel Doru Ţîrle a ocupat postul de director executiv al clubului SCM Zalău încă de la înfiinţarea acestuia. Însă, anul acesta, postul său a fost scos la concurs de către Primăria Zalău.

În prima sesiune, Doru Ţîrle a fost singurul candidat, însă, dosarul acestuia a fost respins. Postul a fost scos din nou la concurs, iar Claudiu Bujor a devenit astfel noul director al clubului.

Având în vedere această situaţie, s-au iscat anumite zvonuri în ceea ce priveşte viitorul lui Marcel Doru Ţîrle, despre care s-a spus că ar putea rămâne în continuare în cadrul clubului, dar pe o altă funcţie.

S-a vehiculat că ar putea trece la secţia fotbal sau de volei, însă, zvonurile au fost dezminţite de către noul director al clubului, Claudiu Bujor, cel care ne-a informat ce funcţie va avea în continuare Marcel Doru Ţîrle în organigrama clubului.

„Doru rămâne în club şi va fi coordonatorul secţiilor de judo, karate şi box. El are experienţă în acest domeniu şi mă va ajuta şi pe mine cu diferite sfaturi. Nu s-a pus niciodată problema să părăsească clubul”, ne-a declarat Claudiu Bujor, noul director executiv al SCM Zalău.

În cursul zilei de miercuri, conducerea Primăriei municipiului Zalău a avut o întâlnire cu cunducerea de la SCM Zalău. În cadrul întâlnirii, primarul Ionel Ciunt i-a mulţumit fostului director, Marcel Doru Ţârle pentru munca depusă şi i-a urat succes noului director, Claudiu Bujor.

Mai multe detalii pe acest subiect, în ziarul Sportul Sălăjean din 27 iulie.

You may also like

Leave a Comment