Responsive Menu
Add more content here...


Maraton pugilistic la Zalău

Timp de trei zile, în sălile de box de la Colegiul Naţional “Silvania” şi cea din incinta Stadionului Municipal au avut loc sparring-uri între sportivi de la opt cluburi din zonă. “Totul a ieşit foarte bine”, a concluzionat Virgil Meleg, antrenorul clubului organizator, SCM Zalău

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 23 views
A+A-
Reset

În perioada 8 – 10 februarie, SCM Zalău a organizat un eveniment pugilistic la care au participat zeci de sportivi de la opt cluburi din zonă. La acest evenimentu au participat boxeri de la toate categoriile de vârstă, copii, cadeţi, juniori, tineret, seniori masculin şi feminin, la toate categoriile de greutate după cum informează clubul zălăuan.

Au fost prezenţi pugilişti de la cluburi din judeţele Cluj, Bihor şi bineînţeles Sălaj. Judeţul nostru a fost reprezentat de sportivi de la SCM Zalău, CSM Zalău, ACS Ringul Sălăjean şi Box Club MLG Zalău.

A fost un adevărat maraton pugilistic, cu sparring-uri pe bandă rulantă, timp de trei zile.

Evenimentul a debutat joi, sala de box de la CNS Zalău fiind gazda primei zile. În a doua zi, pugiliştii s-au mutat în sala de box din incinta Stadionului Municipal, după care, în ultima zi, sportivii au revenit în sala de box de la Colegiul Naţional “Silvania”.

Prima competiţia oficială pentru pugiliştii de la SCM Zalău va avea loc la începutul lunii martie, când este programată Cupa României la juniori. La această competiţie, SCM va deplasa doi sportivi, Antonio Moldovan şi Cătălin Opriş.

“A fost un adevărat maraton pugilistic. Au fost trei zile pline de meciuri foarte bune  de verificare. S-au evidenţiat toţi sportivii şi cred că totul a ieşit foarte bine”, ne-a declarat Virgil Meleg, antrenorul secţiei de box de la SCM Zalău.

 

You may also like

Leave a Comment