Mandat de arestare preventivă pus în aplicare de polițiștii sălăjeni

by Mihai POP
0 comment 57 views
A+A-
Reset

Judecătoria Zalău a emis pe numele unui bărbat de 41 de ani un mandat de arestare preventivă prin care a dispus înlocuirea măsurii arestului la domiciliu dispusă față de acesta, cu măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile


La data de 4 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în executare un mandat de arestare preventivă emis de Judecătoria Zalău, privind un bărbat de 41 de ani, din municipiul Zalău.

Judecătoria Zalău a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă prin care a dispus înlocuirea măsurii arestului la domiciliu dispusă față de acesta, cu măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile.

Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

Vă reamintim că, la data de 27 decembrie 2023, la ora 13.45, pe Bulevardul Mihai Viteazu din municipiul Zalău, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Zalău au depistat un bărbat de 41 de ani, din Zalău.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că acesta se afla sub măsura preventivă a arestului la domiciliu și ar fi părăsit locuința fără permisiunea organelor judiciare, încălcându-și astfel obligațiile ce îi revin pe durata executării măsurii preventive.

Față de bărbatul de 41 de ani a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

You may also like

Leave a Comment