Responsive Menu
Add more content here...


Mai nou, la Zalău hoții fură flori cu lada

by Tiberius NICODA
0 comment 160 views
A+A-
Reset
Mai nou tupeul hoților nu are margini și nici  rețineri! Ziua în amiaza mare,  în plin oraș, în Municipiul Zalău, un hoț a luat cu japca o lădiță de flori de la o florăreasă.
Astfel, în data de 2 iulie 2024, printr-un apel primit pe sistemul 112, polițiștilor de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Zalău li s-a reclamat un furt de către o femeie de 50 de ani, din municipiul Zalău.
Femeia a reclamat că în  timp ce vindea flori în municipiul Zalău, un bărbat necunoscut i-ar fi sustras o lădiță cu flori și ar fi fugit. Hoțul , la strigătele femeii  păgubite, care cerea ajutor, a fost prins  de către un trecător, care i-a înapoiat lădița cu flori femeii în cauză.
În urma sesizării primite, polițiștii  s-au deplasat la fața locului, iar în urma verificărilor efectuate au reușit să identifice bărbatul suspectat de comiterea faptei. În speță este vorba despre un  un bărbat în vârstă de  de 31 de ani, din localitatea Românași.
În acest caz se  continuă cercetările efectuate de către organele de poliție, într-un dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de furt,dosar întocmit bărbatului identificat ca fiind posibilul autor al furtului reclamat.
(Atenție! Fotografiile sunt cu caracter ilustrativ)

You may also like

Leave a Comment