Responsive Menu
Add more content here...


Măgura Gâlgău, noua echipă din comuna Bălan

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 33 views
A+A-
Reset

Din câte se pare, noua echipă din comună se va bucura de susţinerea financiară a Primăriei Bălan, iar echipa a şi disputat primul meci contra unei echipe de old-boys din Baia Mare


Dumbrava Gîlgău are un viitor incert pentru noul sezon, după ce conducerea clubului şi noua administraţiei locală nu au ajuns la un numitor comun.

În cele din urmă, echipa de conducere de la Primăria Bălan a decis că cea mai bună variantă este înfiinţarea unei echipe noi care să o ia de la zero.

Aşa a luat fiinţă Măgura Gâlgău Almaşului. Autorităţile locale au dorit să refacă tradiţia sportivă de peste 40 de ani, când în localitate exista o echipă de fotbal denumită Măgura.

Având în vedere că este o echipă nou înfiinţată, Măgura Gâlgău Almaşului va trebui să o ia de la zero, din Liga a V-a, însă, autorităţile locale speră ca echipă să se poată afla chiar la startul Ligii a IV-a.

Noua echipă din comuna Bălan a şi disputat primul meci din istorie, contra celor de la Sport Team Baia Mare, o echipă de old-boys. Meciul s-a desfăşurat pe Gîlgău Arena, cocheta bază din Gâlgău Almaşului.

Deşi a condus cu 4 – 1 la pauză, Măgura a cedat în partea secundă, fiind învinsă cu 5 – 4 de băimăereni. Pentru echipa din comuna Bălan au înscris Marius Rus (dublă), Florin Săstraş şi Mihai Maghear.

MĂGURA în meciul cu Sport Team Baia Mare: Rareş Pop, Cristi Berceanu, Marius Souca, Andrei Negru, Daniel Isai Pop, Bogdan Pop, Marius Rus, Adrian Mureşan, Romulus Turian, Florin Săstraş, Marian Maghear, Ruben Pintican, David Pintican, Beniamin Berceanu, Florin Rus, Nicu Vaida, Adrian Pop, Daniel Pop, Nicolae Damşa şi Simion Georgea.

Staff tehnic: Graţian Paşca – antrenor, Ioan Pop şi Viorel Ilieş.

You may also like

Leave a Comment