Responsive Menu
Add more content here...


Măgura Cehei face scor cu Venus Borla

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 149 views
A+A-
Reset

Codruţ Ardelean şi compania au un start perfect în Seria Vest din Liga a V-a, acolo unde au ajuns la trei victorii din tot atâtea meciuri disputate


Deşi a avut un start perfect de sezon, Venus Borla a suferit un “scurt-circuit” la Cehei. Oaspeţii n-au beneficiat de aportul celui mai bun jucător din lot, Antal Attila, iar absenţa sa a fost resimţită din plin.

De cealaltă parte, Măgura Cehei s-a putut baza pe aportul unor jucători importanţi, precum Codruţ Ardelean.

Fostul jucător de la Sportul Şimleu în Liga a III-a a făcut un nou meci mare, demonstrând că talentul său este mult mai mare decât Liga a V-a. Codruţ a reuşit o dublă în acest meci, având un aport important la câştigarea celor trei puncte.

Totodată, Mario Pop a avut un meci foarte bun. Tânărul jucător în vârstă de doar 18 ani a înscris un hattrick în acest joc.

Scorul a fost deschis de Ionuţ Sabo, în startul primei reprize. De altfel, până la pauză, gazdele aveau deja un avantaj de patru goluri pe tabelă. Chiar dacă Venus Borla a încercat să răspundă în partea secundă, cele două goluri au fost insuficiente.

S-a terminat 6 – 2, iar Măgura Cehei îşi continuă parcursul perfect din acest sezon, având trei victorii din tot atâtea meciuri disputate. Gruparea din Cehei a avut liber în etapa trecută.

“Chiar dacă vremea a fost cam rea, meciul a fost unul bun. Am jucat bine şi cred că pe teren propriu este mai greu să ne bată cineva. Eu zic că nu vom pierde acasă cu nimeni”, ne-a declarat Codruţ Ardelean – căpitanul de la Măgura Cehei.

Mai multe detalii despre toate meciurile din Liga a V-a, în această săptămână, în ziarul Ştirile din Sălaj.


Măgura Cehei – Venus Borla 6 – 2 (4 – 0)

Au marcat: Ionuţ Sabo (‘8), Mario Pop (‘15, 25 şi 64) şi Codruţ Ardelean (‘26 şi 87), respectiv Cristian Rostaş (‘61) şi Kovacs Mark (‘63)

Măgura: Alin Nicorici – Romeo Gheţi, Vlad Ruţaş, Marius Şireag, Raul Moldovan, Paul Vereş, Cătălin Bologa, Mario Pop, Szabo Matias, Codruţ Ardelean (cpt.) şi Ionuţ Sabo. Rezerve: Demjen Iosif, Ruben Rus, Ionuţ Pop, Răzvan Taloş şi Vlad Balog. Delegat: Vasile Păcurar

Venus: Totos Nandor – Bogdan Şaitoş, Mucza Richard, Forizs Aron, Cristian Şamşodan, Forizs Oliver, Kovacs Mark, Bakai Krisztian, Balint Attila, Daniel Lingurar şi Jozsa Szabolcs (cpt.). Rezerve: Ballai Tamas, Mihai Ardelean, Dan Mărcuş şi Cristian Rostaş. Delegat: Balla Roland

Au arbitrat: la centru – Raul Horvat, asistenţi Ciprian Cimpoieş şi Bogdan Pavel (toţi trei din Zalău).

Observator AJF: Vasile Paşca (Şimleu Silvaniei)

Jucătorul meciului: CODRUŢ ARDELEAN


You may also like

Leave a Comment