Responsive Menu
Add more content here...


Luptătorul David Anton debutează la profesionişti într-o gală organizată de Cătălin Moroşanu!

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 99 views
A+A-
Reset

Sportivul ce se pregăteşte la Kickboxing & MMA Jibou va lupta în cadrul galei Dynamite Fighting Show, competiţie ce va fi organizată de Cătălin Moroşanu

David Anton reprezintă cu succes judeţul Sălaj în competiţiile de kickboxing, sportivul reuşind performanţe notabile de-a lungul carierei. Chiar dacă a luat o scurtă pauză, luptătorul a revenit în competiţiile oficiale în această vară, reuşind un KO de senzaţie la Grand Tournament Satu Mare.

În prezent, sportivul se pregăteşte alături de Alexandru Bîgi la Kickboxing & MMA Jibou, cei doi fiind şi colegi la Jandarmeria Sălaj. De-a lungul carierei, David Anton s-a pregătit şi sub comanda lui Laurenţiu Lăpuşte la Pro Gym Zalău, precum şi alături de Virgil Meleg şi chiar la Stoica Brothers Academy în Bucureşti.

Este talentat, promiţător şi fioros, iar miercuri va debuta la profesionişti, într-o gală organizată de Cătălin Moroşanu, la Baia Mare. Este vorba despre Dynamite Fighting Show, cea mai prestigioasă promoţie de kickboxing din România.

Sportivul originar din comuna Hereclean a trecut cu brio în această seară proba cântarului, urmând ca debutul său la profesionişti să aibă loc miercuri seara, de la ora 20.00, în direct pe PRO X.

“Este o perspectivă, o onoare de a reprezenta Sălajul în cea mai tare promoţie de kickboxing din România. Sper şi cred că vor veni mai multe provocări la acelaşi nivel. Cei de la Welthaus, Primăria Hereclean şi câţiva oameni care au dorit să rămână anonimi sunt primii care mă ajută în cariera mea sportivă, iar pe această cale vreau să le mulţumesc pentru sprijin”, ne-a declarat David Anton.

You may also like

Leave a Comment