Responsive Menu
Add more content here...


Luptătorul David Anton a debutat la profesionişti cu o victorie!

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 21 views
A+A-
Reset

Luptătorul de la Kickboxing & MMA Jibou a reuşit să-şi învingă la puncte adversarul, în cadrul galei „Dynamite Fighting Show”, în ceea ce a fost primul său meci la profesionişti


Ziarul nostru a urmărit îndeaproape evoluţia luptătorului David Anton şi a încercat să ţină la curent iubitorii kickboxing-ului din Sălaj cu tot ceea ce face sportivul în acest sport de contact.

Este originar din comuna Hereclean şi face senzaţie în kickboxing, acolo unde reuşeşte meciuri de excepţie, fapt ce l-a propulsat să facă pasul spre profesionişti.

Lucru care s-a întâmplat aseară, în cadrul galei „Dynamite Fighting Show”, de la Baia Mare, o gală organizată de Cătălin Moroşanu.

David Anton a luptat împotriva lui Alexandru Stan, la categoria 85 de kilograme, sălăjeanul reuşind să câştige meciul la puncte.

Astfel, luptătorul sălăjean debutează cu dreptul la profesionişti, demonstrând încă o dată, dacă mai era nevoie, că este unul dintre cei mai proţitători luptători.

David Anton este şi sg.-maj. în cadrul Jandarmeriei Sălaj şi a fost pregătit în carieră de plt.-maj. Alexandru Bîgi şi plt.-adj. Virgil Meleg, subofiţei în cadrul IJJ Sălaj, precum şi de plt.-adj. Laurenţiu Lăpuşte, din cadrul Batalionului 317 Sprijin Logistic „Voievodul Gelu” din Zalău.

Pentru a participa la această gală, sportivul sălăjean a fost susţinut de sponsorii Welthaus, Primăria comunei Hereclean, precum şi de alte persoane care au dorit să rămână anonime.

You may also like

Leave a Comment