Responsive Menu
Add more content here...


Luptătorul Daniel Petruş, medalie de aur la Naţionalele  de Aptitudini specifice. Nicoleta Paşcalău a urcat şi ea pe podium 

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 70 views
A+A-
Reset

Sportivul de la CSS Zalău a fost singurul sălăjean care a obţinut medalia de aur la competiţia desfăşurată la malul mării. Pe podium a mai urcat şi Nicoleta Paşcalău


La finele săptămânii trecute, la malul Mării Negre a avut loc Campionatul Naţional de Aptitudini speficice la juniori mici şi lupte pe plajă la U13 şi U15. La această competiţie a fost prezentă şi o delegaţie sălăjeană, formată din mai mulţi sportivi de la CSS Zalău, alături de antrenorii Gheorghe Panc, Ioan Pantea şi Cristian Crişan.

Cel mai bun rezultat a fost obţinut de luptătorul Daniel Petruş, acesta reuşind să obţină medalia de aur la categoria 60 kg.

Pe podium a urcat şi Nicoleta Paşcalău, sportiva pregătită de Gheorghe Panc reuşind să obţină medalia de bronz.

De la CSS Zalău au mai fost prezenţi la această comeptiţie şi sportivii Denis Petruş, Sebastian Pocola, Mateo Biriş, Adrian Taloş, Mihai Rednic şi Antonio David.

De menţionat este faptul că sportiva Nicoleta Paşcalău a rămas la malul mării alături de lotul naţional, urmând ca în perioada 6 – 9 iulie să participe, în Ungaria, la Campionatul European U15.

“Mulţumim părinţilor pentru sprijin şi încredere. Felicitări copiilor şi colegilor de la Lotul Naţional Cluj, Cristian Crăciun şi Chintoan Rareş, colegilor de la CSS Zalău, Pantea Ioan-Iuliu şi Cristian Crişan, conducerii CSS Zalău şi tuturor celor care ne sprijină activitatea sportivă”, a declarat Gheorghe Panc, antrenorul de la CSS Zalău.

You may also like

Leave a Comment