Responsive Menu
Add more content here...


Luptătorii Nicoleta Paşcalău şi George Prodan, AUR la Cupa României!

by Călin ONICAŞ
0 comment 716 views
A+A-
Reset

Cei doi sportivi de la CSS Zalău au avut o prestaţie remarcabilă încununată cu locul 1 la competiţia de la Călăraşi, acolo unde un alt sălăjean – Sorin Ardelean -, a reuşit să urce pe podium

An prolific pentru luptătorii din Sălaj. Fie că a fost vorba despre Campionate Naţionale, Campionate Naţionale Şcolare, Cupa României sau alte competiţii interjudeţene, sportivii de la CSM Zalău şi CSS Zalău au reprezentat Sălajul cu cinste.

Ultimul exemplu a fost cel din weekend (24 – 26 mai) de la Călăraşi, când luptătorii sălăjeni s-au remarcat la Cupa României la lupte, competiţie rezervată sportivilor U17 (cadeți), atât la lupte libere (masculin +feminin), cât şi la lupte greco-romane.

La start s-au aflat peste 560 de sportivi din întreaga ţară. CSS Zalău a deplasat o delegaţie numeroasă – sportivi pregătiţi de antrenorii Gheorghe Panc, Cristian Crişan şi Ioan Pantea.

Pe saltea au strălucit Nicoleta Paşcalău (cat. 40 kg) şi George Prodan (cat. 45 kg), cei doi sportivi cucerind medalia de aur!

Pe podium a mai urcat un alt sălăjean, este vorba de Sorin Ardelean, care s-a clasat pe locul III, la categoria 110 kg.

Printre remarcaţi i-am mai regăsit pe Cătălin Măeriștean, Sebastian Pocola, Denis Petruș, Antonio David și Andrei Lucaciu.

Cu toţii merită felicitări, dar şi aprecieri pentru munca depusă în sala de antrenament. Pentru aceste performanţe a fost nevoie de multă muncă și dăruire din partea sportivilor, dar şi din partea celor trei antrenori.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 29 mai.

You may also like

Leave a Comment