Responsive Menu
Add more content here...


Luptătorii Nicoleta Paşcalău şi David Antonio, pe podium la Naţionalele de la Târgu Mureş

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 274 views
A+A-
Reset

Cei doi luptători au reuşit să obţină medaliile de bronz la Campionatul Naţional U 15 la lupte libere, competiţie desfăşurată la finele săptămânii trecute


La finele săptămânii trecute, la Târgu Mureş a avut loc Campionatul Naţional de lupte libere la categoria de vârstă U15. Cei mai buni luptători din ţară de la acaestă categorie şi-au dat întâlnire la Sala Polivalentă, toţi cu un singur scop, acela de a deveni campioni naţionali.La competiţia din “capitala” judeţului Mureş au participat şi mai mulţi sportivi de la CSS Zalău, însoţiţi de antrenorii Gheorghe Panc, Cristian Crişan şi Ioan Pantea.

Nu mai puţin de şapte sportivi au deplasat cluburile zălăuane la această competiţie, dintre care doi au reuşit să urce pe podium.

Nicoleta Paşcalău (36 kg) şi David Antonio (48 kg) sunt sportivii care au reuşit să obţină medalia de bronz la Naţionalele de la Târgu Mureş. Au mai reuşit clasări în primii 10 şi Denis Petruş (locul 9 la 57 kg), Sebastian Pocola (locul 9 la 62 kg) şi Mateo Biriş (locul 10 la 62 kg).

„Am sperat la trei medalii, aveam speranţă şi la Sebastian Pocola. Nicoleta Paşcalău locuieşte în Tusa şi nu am avut posibilitatea de a o caza la Zalău pentru a putea fi prezentă mai mult la pregătire. Cu doar două-trei săptămâni de antrenament, cam atât s-a putut. Îi felicit pe copii, mă bucur pentru ei, pentru medalia lui David Antonio. Mă bucur că au fost amândoi pe podium. Mulţumim părinţilor pentru sprijin şi conducerii Clubului Sportiv Şcolar”, ne-a declarat Gheorghe Panc, antrenor al secţiei de lupte libere de la CSS Zalău.

Se fac selecţii la lupte libere

Dacă eşti pasionat de lupte libere, dacă ai multă energie pe care vrei să o consumi într-un mod util şi într-un mediu organizat, poţi opta pentru selecţie la lupte libere. Însă, mai multe detalii despre selecţie, puteţi afla de la antrenorul Gheorghe Panc (0744 672 511).

You may also like

Leave a Comment