Responsive Menu
Add more content here...


Luptătorii de la SCO Jibou au impresionat la prima competiţie oficială

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 69 views
A+A-
Reset

Începând din această lună, cei de la Kickboxing & MMA Jibou fac parte din clubul Primăriei Jibou, iar la Dej au participat la prima competiţie oficială reprezentând SCO Jibou. Doi luptători au urcat în ring şi s-au descurcat foarte bine. Trebuie spus faptul că deşi a fost prima competiţie reprezentând SCO Jibou, luptătorii pregătiţi de Alex Bîgi au participat şi în trecut la competiţii importante de kickboxing


Începând din această lună, luptătorii de la Kickboxing & MMA Jibou au fost cuprinşi la secţia de kickboxing de la SCO Jibou, acolo unde continuă să se pregătească sub comanda lui Alex Bîgi, luptător la IJJ Sălaj, comandantul Grupei de supraveghere şi intervenţie Jibou. Jandarmul a făcut sala de la Jibou pentru a le oferi o şansă celor care vor să practice acest sport de contact care antrenează atât mintea, cât şi corpul, după cum ne-a spus chiar el.

Vineri, 8 septembrie, sportivii au reprezentat SCO Jibou pentru prima dată într-o competiţie oficială. Jibouanii au făcut deplasarea la Dej, acolo unde au participat la Supreme Night Fight, o gală puternică, organizată de maestrul emerit al sportului, Paul Florean, în colaborare cu Pro Nutrition Dej şi Lia Luk Dej. A fost o competiţie la care au participat la amatori un număr de aproape 100 de sportivi de la 12 cluburi din ţară.

De la SCO Jibou a luptat în gala semipro şi pro Augustin Chiş, cel care a făcut unul dintre cele mai frumoase meciuri ale serii la categoria 85 kg cu campionul României şi triplul vicecampion european Vlad Pricea de la Black Dimind Fight Tg. Mureş.Jibouanul a făcut un meci foarte bun, însă, a pierdut la decizie. În gala principală au fost 13 meciuri de semi pro şi pro, meciul lui Chiş fiind al şaselea şi unul dintre cele mai frumoase din întreaga gală.

La gala de amatori, Alex Bîgi a deplasat doi luptători. Adversarul lui Ciprian Petran nu a mai putut lupta, astfel că în ring a urcat doar Antonio Păcurar, la 70 kg, jibouanul reuşind să se impună la puncte.

“Prestaţia sportivilor mei a fost una foarte bună şi sunt foarte mulţumit. Augustin Chiş s-a aflat la debutul în galele semipro împotriva unui sportiv cu multă experienţă şi un palmares impresionant. S-a bătut de la egal la egal cu el şi a dus meciul până la decizie. Mulţumim Primăriei Jibou pentru că apreciază şi susţine munca noastră.”, ne-a declarat Alex Bîgi.

You may also like

Leave a Comment