Responsive Menu
Add more content here...


Luptătorii de la Kickboxing & MMA Jibou impresionează din nou la o gală din judeţul Cluj

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 26 views
A+A-
Reset

Jibouanul Antonio Păcurar şi zălăuanul Paul Bădăcean au reuşit să obţină medaliile de aur la Cupa Colosseum Shin Dojo - Gladiators Cluj-Napoca


Alex Bîgi a pus bazele Kickboxing & MMA Jibou, în cadrul căreia pregăteşte sportivi pentru competiţii din cele două ramuri sportive.

Fost sportiv de performanţă, Alex Bîgi face o treabă excelentă la Jibou, iar rezultatele sportivilor săi nu întârzie să apară. Recent, a avut loc o puternică gală de kickboxing la Satu Mare, acolo unde David Anton a făcut senzaţie, iar zălăuanul Paul Bădăcean şi jibouanii Ion Dorel şi Bogdan Lupuţan au obţinut medalii de aur.

La aproximativ o lună distanţă, luptătorii de la Kickboxing & MMA Jibou au luptat în cadrul unei noi gale, Cupa Colosseum Shin Dojo – Gladiators Cluj-Napoca. La categoria 67 kg, luptătorul Antonio Păcurar (Jibou) a câştigat piramida, învingându-şi adversarul din semifinală după un meci spectaculos în urma unui extra round.

Ajuns în finală, sportivul de la Kickboxing & MMA Jibou a avut o comportare extraordinară, iar cu multă ambiţie şi dăruire a reuşit să-şi învingă adversarul mult mai experimentat, urcând astfel pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, câştigând medalia de aur.

La categoria 77 kg, luptătorul Bădăcean Paul (Zalău) şi-a învins adversarul într-un super fight pe care l-a controlat de la început până la final, după cum spune chiar antrenorul său, Alexandru Bîgi. Bogdan Lupuţan şi Dorel Ion (ambii din Jibou) au obţinut medaliile de bronz la competiţia din judeţul Cluj.

Cei doi sălăjeni au fost învinşi în semifinalele galei la categoria 75 kg, respectiv 52 kg.

Cupa Colosseum s-a desfăşurat în Floreşti, judeţul Cluj, fiind organizată de Gabriel Georgescu, Babocsi Andrei şi Remus Grădinaru. Peste 60 de sportivi de la 15 cluburi din ţară au luptat în cadrul galei de kickboxing.

Pentru luptătorii de la Kickboxing & MMA Jibou urmează o nouă gală, la Gherla, pe data de 4 septembrie, după care la început de octombrie urmează o nouă gală tare, la Cluj-Napoca.

“Sunt foarte mulţumit de prestaţia sportivilor. Antonio Păcurar a luptat excelent şi a câştigat ambele meciuri în faţa unor adversari mult mai experimentaţi. A fost surpriza galei. Toţi au luptat bine şi se vede un progres de la o competiţie la alta. Pe această cale ţin să le mulţumesc şi domnilor Cristian Damşa şi Paul Mureşan pentru sprijinul acordat în vederea participării la această gală”, ne-a declarat Alexandru Bîgi.

You may also like

Leave a Comment