Responsive Menu
Add more content here...


Luptătorii de la Kickboxing & MMA Jibou se întorc cu medalii de la Cupa Armenopolis Gherla

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 49 views
A+A-
Reset

Sportivul ce se pregăteşte la Jibou sub comanda antrenorului Alexandru Bîgi la Kickboxing & MMA a reuşit să obţină primul loc la categoria 52 kg. Pe podium a urcat şi Antonio Păcurar, cel care a luptat într-o piramidă la categoria 65 kg

Luptătorii de la Kickboxing & MMA Jibou au participat zilele trecute la Cupa Armonopolis, eveniment desfăşurat la Gherla, în organizarea Clubului Firekick Boxing Gherla, sub egida Federaţiei Române de Kempo. La acest eveniment au participat 177 de luptători de la 24 de cluburi din Cluj-Napoca, Oradea, Alba-Iulia, SatuMare, Târgu Mureş, Sibiu, Craiova, Timişoara, Baia Mare, Mosnita, Giroda, Jimbolia, Deta, Braşov, Iaşi, Vaslui, Bistriţa, Mediaş, Reşiţa, Deva, Gherla şi… Jibou.

Nivelul competiţiei a fost unul destul de ridicat, iar de la clubul din Jibou au participat trei sportivi, Ion Dorel (52 kg), Antonio Păcurar (65 kg) şi Adrian Rain (-90 kg). Cei trei au fost însoţiţi de antrenorul Alexandru Bîgi, totodată fiind prezent şi David Anton, luptătorul sălăjean ce face senzaţie în acest sport şi care se pregăteşte şi el la Kickboxing & MMA Jibou.

Efortul depus la antrenamente este unul imens, dar şi rezultatele încep să se vadă, spre satisfacţia lui Alexandru Bîgi, cel care este iniţiatorul Kickboxing & MMA Jibou.

Începând într-o ordine a categoriilor de greutate, la cea mai mică, 52 kg, Ion Dorel a reuşit să-şi câştige meciul, după o revenire spectaculoasă, acesta fiind dominat în prima repriză de adversarul său de la clubul organizator al competiţiei.

Trecând spre categoria 65 kg, Antonio Păcurar a fost nevoit să se lupte într-o piramidă de 6. A trecut categoric de adversarul său din sferturile de finală, iar în semifinală, luptătorul de la Kickboxing & MMA Jibou a pierdut la puncte în faţa unui adversar de la Tengu Cluj.

Ediţia din acest an a Cupei Armenopolis a reprezentat şi debutul lui Adrian Rain, un jibouan care la primul său meci la categoria -90 kg a reuşit un rezultat de egalitate, după un meci foarte disputat.

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 8 septembrie.

“Sunt mulţumit de rezultatele obţinute de sportivi. Ne-am atins scopul. Mulţumesc celor care au făcut posibilă prezenţa luptătorilor noştri la această gală, domnului Paul Mureşan, Damşa Cristian Metalic DMS şi marelui Maestru Paul Florean. Ne pregătim acum pentru UFT Junior Cluj, dar şi pentru debutul lui David Anton la profesionişti”, a spus Alexandru Bîgi, antrenorul de la Kickboxing & MMA Jibou. Gala de la Cluj va avea loc în data de 2 octombrie.

You may also like

Leave a Comment