Responsive Menu
Add more content here...


Luptătoarea Nicoleta Paşcalău, la Campionatul European U15

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 97 views
A+A-
Reset

Sportiva de la CSS Zalău a participat la Europenele de la Kaposvar din Ungaria, acolo unde s-a clasat pe locul 9


Luptătorii de la CSS Zalău se descurcă excelent pe plan naţional, reuşind să obţină medalii peste medalii. În acest an, George Prodan a scris istorie pentru clubul din Zalău, după ce a reuşit să devină campion balcanic. Din spate, vine tare şi Nicoleta Paşcalău, sportivă care reuşete să impresioneze şi care este nelipsită de la acţiunile loturilor naţionale ale României.

Chiar dacă pe plan internaţional încă nu a reuşit să ajungă acolo unde îşi doreşte, sportiva originară din comuna Sâg este perseverentă şi cu sprijinul antrenorului Gheorghe Panc şi al antrenorilor de la lotul naţional, va ajunge acolo unde îşi doreşte dacă va rămâne la fel de serioasă în pregătire.

La finele săptămânii trecute, Nicoleta Paşcalău s-a aflat la startul Campionatului European U15, competiţie ce a avut loc în oraşul Kaposvar din Ungaria.

Sălăjeanca a făcut deplasarea alături de lotul naţional al României şi a reuşit o clasare pe locul 9.

“Felicitări sportivei şi la anul sperăm la o clasare mai bună. Mulţumim conducerii Clubului Sportiv Şcolar Zalău pentru sprijin şi de asemenea tuturor celor care ne susţin activitatea noastră sportivă, Dakar Best Zalău, SC Athos SRL, Daniel Iloc, Sportul Sălăjean, antrenorilor de la lot Cristian Crăciun şi Rareş Chintoan pentru pregătirea centralizată”, a menţionat Gheorghe Panc, antrenorul Nicoletei.

You may also like

Leave a Comment