Responsive Menu
Add more content here...


Lupta pentru Luca Andrei! Micuțul a intrat în comă și respiră doar cu ajutorul aparatelor

by Mihai POP
0 comment 3.6K views
A+A-
Reset

Nu suntem în postura părinților lui Luca, dar ştim, cu fiecare fibră a sufletului nostru, că nimic nu-l doare pe un părinte mai mult decât suferinţa copilului său.

Ar face orice să-l ajute, şi-ar da viaţa pentru el şi asta nu e o glumă.

Uneori, însă, toate eforturile părinţilor se lovesc de o realitate care le depăşeşte puterile: toată zbaterea lor nu e de ajuns, fiindcă oricât efort ar face, parcă nu există o ieșire, o scăpare din această grea suferință.

Ioana și Vlad Derjan nu sunt nişte părinţi obişnuiţi, ci nişte eroi. Unii dintre noi îi cunoaștem personal, alții doar după ce s-a aflat despre situația micuțului, dar știm că sunt părinți generoși, unul cu celălalt, cu propriul lor copil, Luca, au făcut tot ce le-a stat în putinţă.

Micuțul Luca se luptă cu viața

Pe un pat de spital, o mamă și un tată își veghează pruncul bolnav de o tumoare pe creier și se roagă neîncetat pentru o minune. La doar un an Luca știa ce înseamnă suferința, durerea și tristețea.

Din păcate, micuțul Luca care după multiple operații la nivelului creierului a ajuns în comă in septembrie 2023. De atunci părinții fac tot posibilul să îl trezească, să îi audă din nou vocea. Pentru asta e nevoie de foarte multe ședințe de terapie care bineînțeles costă și nu puțin.

De când a fost diagnosticat, Luca Andrei a făcut ședințe de chimioterapie, investigații și proceduri sofisticate, chiar și o operație pe creier. Nimic din toate acestea nu i-au putut distruge tumoarea.

Avea doar un an când specialiștii i-au descoperit mai multe tumori pe creier, semn al unui tip de cancer care evoluează. Un copil perfect sănătos, care până atunci nu luase vreun medicament, care nu știa cum arată un spital, începea o luptă cruntă și istovitoare, în care miza este tocmai viața lui.

În aceste momente, Lucare are nevoie de NOI, de toți! Părinții ne roagă să ne rugăm cu toții ca Dumnezeu să vegheze asupra lui, să își revină cu bine și să mai câștige încă o bătălie pe care soarta i-a aruncat-o în față. Uneori lucrurile escaladează atât de repede… de la viață frumoasă ajungi la momente de viață și moarte.

În aceste momente de cumpănă, compasiunea și solidaritatea sunt esențiale. Ajutați-l pe Luca să rămână alături de mama și tata lui. Ajutați o mamă disperată să nu-și piardă speranța și copilul. Oricare dintre noi poate face diferența.

 

Derjan Vlad

Cont BT RON: RO05BTRLRONCRT00Z1127402

Cont BT EURO:RO87BTRLEURCRT00Z1127402 SWIFT: BTRLRO22

Revolut Lei

IBAN: RO93 BREL 0005 5085 6027 0100

Revolut Euro

IBAN: LT29 3250 0898 8205 9037BIC: REVOLT21 http://revolut.me/derjan87hb

BTPay : 0743353594

You may also like

Leave a Comment