Responsive Menu
Add more content here...


Lupta pentru fotoliul de primar la Bobota este la cote de campionat local

by Tiberius NICODA
0 comment 243 views
A+A-
Reset

La Bobota lupta pentru fotoliul de primar este  acuma mai încinsă ca niciodată  fiind înscriși în competiție trei candidați de top,anume, primarul în funcție, Dorin Gorgan , Mugurel Moraviț, fostul primar  și actualul viceprimar Vasile-Marius Gorgan

Mugurel Moraviț în vârstă de 54 de ani și-a depus candidatura  pentru funcția de primar al comunei  Bobota. Intenția lui Moraviț este aceea de   a merge  mai departe cu inițiativele și cu proiectele pe care le-a  demarat în anteriorul său mandat, în vremea cât a fost primar în perioada anilor 2016 – 2020.

Lupta acerbă pentru ocuparea fotoliului primăriei de la Bobota  pune față în față și înaintea alegătorilor ofertele electorale ale celor trei candidați și ca imagine și ca și realizări în sprijinul comunității pe care vor s-o păstorească.

Mugurel Moraviţ a câştigat alegerile locale din anul 2016 pentru fotoliul de primar al comunei Bobota cu 45,34% din totalul voturilor exprimate. În cei patru ani de mandat ai acestuia, comuna Bobota a cunoscut o importantă dezvoltare.
La alegerile din 2020,pentru funcția de primar ,Mugurel Moraviț a avut 771 de voturi, iar primarul ales Dorin Gorgan a avut 780 de voturi.  Doar 9 voturi au făcut diferența între cei doi!

În aceşti ani, în comună s-au realizat investiţii de utilitate publică foarte importante pentru comunitate, de la modernizarea drumurilor comunale până la iluminat stradal cu LED-uri, clădiri pentru ceremonii funerare sau un nou sediu la Primărie.

Desigur peste toate calculele, pronosticurile și așteptările  unora sau altora, cei care vor decide care este alesul lor, sunt oamenii comunității de la Bobota. Pe 9 iunie comunitatea din Bobota o să decidă și aleagă asupra aceluia dintre cei trei care sunt candidații la primăria Bobota, acela care i-a convins prin fapte și realizări că este cel mai bun.

Oricum va fi să fie, acela pe care și-l vor alege bobotanii, cu acela vor și defila în următorii 4 ani!

You may also like

Leave a Comment