Responsive Menu
Add more content here...


Şimleuanul Luigi Pop, primul hattrick în Liga a IV-a. Interul de Cizer face scor la Someş-Odorhei

Fostul jucător al formaţiilor Sportul Şimleu, Jiul Petroşani sau SCM Zalău a ajuns la Cizer, acolo unde şi-a pus deja amprenta, în meciul cu Someşul marcând trei goluri!

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 1.2K views
A+A-
Reset

Inter Cizer nu are sezonul pe care l-a visat şi, chiar dacă a reuşit o victorie de răsunet în faţa campioanei Sălajului, gruparea din Cizer se află încă la jumătatea clasamentului. Totuşi, în ultima etapă, Inter a bifat o victorie importantă, în deplasare la Someşul Someş-Odorhei.

Artizanul acestui succes a fost tânărul Luigi Pop, autor al unui hattrik. Fostul mijlocaş de la Sportul Şimleu, Jiul Petroşani sau SCM Zalău a deschis scorul în primul sfert de oră.

Lupo Csaba a pasat execelent pentru Luigi care a rămas singur cu portarul şi a reuşit să deschidă scorul. Tot mijlocaşul avea să dubleze avantajul echipei sale, după o acţiune personală. Luigi a driblat doi adversari, după care a finalizat elegant, învingându-l pe Emil Deac cu o scăriţă.

Gazdele au redus din handicap după pauză, dar după doar trei minute, Luigi Pop şi-a completat hattrick-ul, după ce a rămas singur cu portarul.

Pe final de meci, scorul a luat proporţii, după ce tânărul Lukacs Marc a înscris, iar cu cinci minute înainte de finalul timpului regulamentar, Sergiu Pop a marcat şi a închis tabela.

Inter Cizer speră să continue parcursul bun din  ultima perioadă şi vizează un nou succes în etapa de duminică, atunci când Răzvan Nicorici şi compania se vor duela cu redutabila FC Chieşd. Meciul va avea loc duminică, de la ora 13.00,  la Cizer.

“A fost un meci destul de echilibrat, dar noi, din fericire, am reuşit să profităm de ocaziile create şi am marcat destul de repede şi ne-am făcut meciul uşor. Cu ajutorul colegilor m-am adaptat foarte repede, nu a fost o problemă  şi pe această cale ţin să le mulţumesc pentru primire”.

Luigi Pop – mijlocaş Inter Cizer

 

Someşul Someş Odorhei- Inter Cizer 1 – 5 (0 – 2)

Au marcat: Sergiu Botiş (‘67), respectiv Luigi Pop (‘13, 38 şi 70), Lukacs Marc (‘77) şi Sergiu Pop (‘85)

Someşul: Emil Deac – Mario Ilieş, Major Robert, Alexa Ilieş, Raul Ţurcan, Adrian Groza (‘61 Sergiu Botiş), Samuel Botiş, Andrei Pop (‘77 Rareş Gavra), Vlad Ortelecan, Răzvan Faur (‘84 Alexandru Morar) şi Bogdan Rus (cpt.). Rezerve: Sebastian Cristian – Raul Moldovan şi Rareş Pintea. Antrenor: Vlad Ortelecan

Inter: Debre Istvan – Ştefan Nicoară (‘72 Adrian Piscoi), Răzvan Criste (‘54 Sergiu Pop), Samuel Chime (‘35 Simo Norbert), Răzvan Nicorici (cpt.), Mihai Bolboacă (‘77 Raul Baciu), Lupo Lorand, Dan Olar, Lukacs Marc, Luigi Pop şi Florin Săstraş (‘54 Eduardo Varga). Rezerve: Rareş Nicoară – David Gaidoş. Antrenor: Dan Lucaciu. Delegat: Ioan Criste

 Au arbitrat: la centru – Sergiu Duma (Zalău), asistenţi – Alexandru Turian (Zalău) şi Iosif Botoş (Jibou).

Observator AJF: Dinu Moldovan (Jibou)

Jucătorul meciului: LUIGI POP

You may also like

Leave a Comment