Responsive Menu
Add more content here...


Lucrările la parcul de joacă din Horoatu Crasnei se apropie de final

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 30 views
A+A-
Reset

„În proporţie de 70 la sută, lucrările sunt finalizate”, ne-a spus primarul Florian Sur


 Nivelul de trai din mediul rural a crescut în ultimii ani, chiar şi în judeţul Sălaj. Mai multe comune se pot bucura de condiţii ca la oraş, dar pentru asta este nevoie de implicare din partea autorităţilor locale, de muncă şi mai ales, răbdare din partea populaţiei.

La Horoatu Crasnei, de exemplu, primarul Florian Sur se implică pentru dezvoltarea comunei pentru ca localnicii să se poată bucura de cele mai bune condiţii.

În acest an, s-a extins reţeaua de drumuri asfaltate în Şeredeiu, a început asfaltarea a zece kilometri de străzi şi uliţe din comună, a început construcţia unei capele în Stârciu, acestea fiind doar câteva din proiectele finalizate sau în derulare din comuna Horoatu Crasnei din ultimul an.

Un alt proiect în derulare este şi construcţia unui parc de joacă în centrul comunal. Prin această construcţie, adminsitraţia locală îşi doreşte ca cei mici să aibă unde îşi petrece timpul liber, în detrimentul calculatoarelor şi televizoarelor.

Lucrările la parcul de joacă pentru copii au început în ultima zi a lunii august şi după cum ne informează primarul Florian Sur se apropie de final.

„Lucrările la parcul de joacă continuă şi sunt într-o stare avansată, în proporţie de 70 la sută fiiind finalizate. Echipamentele de joacă sunt achiziţionate şi urmează să fie montate”, ne-a spus primarul comunei Horoatu Crasnei.

Parcul de joacă o să fie dotat cu tobogane, leagăne, căluţi, dar şi cu bănci sau alei din beton. Luna viitoare, lucrările vor fi finalizate, având în vedere că mai trebuie să fie doar montate echipamentele şi făcute câteva finisaje.

You may also like

Leave a Comment