Responsive Menu
Add more content here...


Lucrări de modernizare avansate pe DJ 191G: Crasna – Marin – Valcău de Jos

Consiliul Județean Sălaj transmite că lucrările de reabilitare la drumul județean 191G: Crasna (DJ 108G) – Marin – Valcău de Jos au avansat, astfel a ajuns la un grad de realizare de aproximativ 25%

by Mihai POP
0 comment 553 views
A+A-
Reset

Pe data de 4 aprilie anul curent, în prezența președintelui Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, a fost predat amplasamentul către Asocierea SC Frasinul SRL – SC Someș-Top-Grup SRL, ce execută lucrările de reabilitare și consolidare a DJ 191G: Crasna (DJ 108G) – Marin – Valcău de Jos.

Astfel, reabilitarea drumului județean 191G a ajuns la un grad de realizare de aproximativ 25%, ordinul de începere al lucrărilor fiind emis în luna aprilie a acestui an, cu termen de execuție de 12 luni.

În această perioadă, constructorul execută următoarele categorii principale de lucrări: decapare sistem rutier existent, săpătură terasamente, ziduri de sprijin, drenuri, rigole carosabile, canalizare pluvială și realizarea de podețe transversale, inclusiv un podeț din structură metalică formată din oțel ondulat, în localitatea Marin.

În șantier sunt mobilizate 140 de persoane și 70 de utilaje, autocamioane sau echipamente.

Valoarea totală a investiției este de 64 milioane de lei, finanțarea fiind asigurată prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. Conform contractului, termenul de execuție a lucrărilor este de 12 luni.

You may also like

Leave a Comment