Responsive Menu
Add more content here...


Lucian Itu: ”Vom face tot posibilul să câştigăm meciul cu SCM Zalău”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 42 views
A+A-
Reset

Antrenorul-jucător de la Metalurgistul Cugir se aşteaptă la o partidă dificilă cu ultima clasată şi spune că gruparea zălăuană trebuie luată în seamă, având în vedere că a reuşit mai multe rezultate pozitive decât echipa sa


Metalurgistul Cugir şi SCM Zalău se află pe locuri retrogradabile după opt etape, iar în aceste condiţii, duelul direct de sâmbătă este unul de “6 puncte”. Pentru a evita cât mai rapid această zonă, ambele echipe au nevoie de puncte, mai ales formaţia zălăuană care este ultima clasată.

Antrenorul-jucător de la Metalurgistul – Lucian Itu se aşteaptă la un meci dificil şi spune că gruparea zălăuană trebuie luată în seamă, având în vedere că a reuşit mai multe rezultate pozitive decât echipa sa. Însă, acest lucru nu se vede şi în clasament, deoarece SCM a început campionatul cu o penalizare de 6 puncte.

”Avem jucători accidentaţi, iar în situaţia în care suntem va fi un meci dificil. Vom face tot posibilul să câştigăm jocul de sâmbătă, dar SCM Zalău nu este o echipă de neglijat. Practic, zălăuanii au făcut mai multe puncte decât noi, însă sunt sub noi din cauza acelei depunctări.  În situaţia noastră orice echipă trebuie luată în seamă. Sperăm să scăpăm cât mai repede de această zonă a clasamentului. Nu mai avem obiective îndrăzneţe, dar măcar vrem să stăm liniştiţi”, ne-a declarat Lucian Itu.

Unul dintre jucătorii importanţi de la Cugir este Paul Păcurar care a prins meciuri în Liga 1 la Pandurii Tg. Jiu. Şi experimentatul fotbalist se aşteaptă la o confruntare grea cu SCM Zalău.

”Va fi o partidă grea pentru noi, cum a fost şi vor fi toate de acum încolo. Noi venim după un egal într-un derby judeţean, iar Zalăul după o remiză cu o echipă care speră la promovare. Având în vedere locurile din clasament va fi un meci de care pe care. Să zicem că noi cunoaştem terenul mai bine şi avem o şansă în plus, dar încă nu am reuşit să câştigăm pe teren propriu. Sperăm ca sâmbătă să reuşim o victorie, după egalul de la Alba Iulia. În Liga a III-a sunt echipe bune, care au jucători experimentaţi şi toate jocurile trebuie tratate cu seriozitate”, a declarat Paul Păcurar.

You may also like

Leave a Comment