Responsive Menu
Add more content here...


Lucian Bode nu exclude o candidatură la preşedinţia Consiliului Judeţean

by Mihai POP
0 comment 18 views
A+A-
Reset

Premierul Ludovic Orban a anunțat că PNL nu îi va primi să candideze la alegerile locale pe primarii care acum sunt la PSD


Ludovic Orban a declarat că: ”Biroul Politic Național a adoptat două decizii în unanimitate. Prima decizie este aceea ca președinții filialelor județene să-și asume răspunderea candidaturii, fie la primăria municipiului reședință de județ, fie la președinția Consiliului județean, acolo unde nu există candidați cu șanse.
De asemenea, a doua decizie pe care am luat-o, este aceea ca în alegerile locale, Partidul Național Liberal să nu primească, ca și candidat la funcția de primar, niciun primar care este astăzi în PSD.”

Contactat de reporterii Ştiri din Sălaj, preşedintele PNL Sălaj, deputat şi ministru Lucian Bode ne-a declarat că decizia BPN se aplică “acolo unde nu există candidaţi cu şanse”, iar PNL Sălaj are mai mulţi membri cu potenţial.

Întrebat dacă i-a în calcul o candidatură pentru conducerea Consiliului Judeţean Sălaj sau doreşte să ocupe în continuare o funcţie de ministru la Bucureşti, Lucian Bode ne-a declarat că “ambele variante sunt posibile”.

You may also like

Leave a Comment