Responsive Menu
Add more content here...


Luceafărul Bălan şi Ardealul Crişeni se duelează la Jibou pentru câştigarea Supercupei Sălajului

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 113 views
A+A-
Reset

Campioana judeţului Sălaj şi câştigătoarea fazei judeţene din Cupa României se vor duela sâmbătă la Jibou pentru câştigarea trofeului

Noul sezon din fotbalul mic din Sălaj a început cu faza judeţeană a Cupei României, ediţia 2023 – 2024. Însă, încet-încet ne pregătim şi de startul campionatelor interne.

Astfel, Liga a IV-a va demara în ultimul weekend din luna august, în timp ce caravana Ligii a V-a va porni în primul weekend din luna septembrie.

Însă, până atunci, AJF Sălaj a programat, deja tradiţionala Supercupă a Sălajului în care se întâlnesc campioana judeţeană şi câştigătoarea fazei judeţene din Cupa României din sezonul precedent.

În acest an, pentru primul trofeu judeţean se vor lupta Luceafărul Bălan şi ACS Ardealul Crişeni. Echipa pregătită de Emil Ionaş a reuşit să câştige campionatul Ligii a IV-a în sezonul 2022 – 2023, în timp ce gruparea din Crişeni s-a impus în faza judeţeană a Cupei României.

În perioada de vară, ambele echipe au trecut prin transformări radicale, astfel că nu putem vorbi despre favorite şi pronosticuri. Cert este că meciul va avea loc sâmbătă, începând cu ora 18.00, pe Stadionul Orăşenesc din Jibou.

………………………………………………………………………………….

Sâmbătă, 19 august, ora 18.00, Stadionul Orăşenesc din Jibou:

Luceafărul Bălan – ACS Ardealul Crişeni

………………………………………………………………………………….

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 23 august.

You may also like

Leave a Comment