Responsive Menu
Add more content here...


Luceafărul Bălan este campioană de toamnă în Liga a IV-a Sălaj

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 77 views
A+A-
Reset

După ce a câştigat titlul şi în sezonul trecut, echipa pregătită de Emil Ionaş a avut un tur excelent şi în această stagiune fiind singura echipă neînvinsă din tur


Campioana judeţeană face un sezon foarte bun, iar după prima jumătate de campionat se află pe prima poziţie, fiind singura echipă din Liga a IV-a care nu are niciun eşec. Gruparea condusă de Radu Pop are un singur egal, în rest victorii pe linie. Singura echipă care a   reuşit să-i fure puncte liderului a fost CS Barcău Nuşfalău. Una peste alta, Luceafărul a avut un tur la discreţie, iar în ultima etapă a făcut scor în deplasarea de la Românaşi, acolo unde a jucat cu Cetatea Buciumi.

De doar 5 minute a avut nevoie campioana pentru a deschide scorul prin Adrian Rad, iar pe final de repriză, în mai puţin de un sfert de oră, Luceafărul a mai punctat de alte patru ori.

Mozsi Botond, Marius Cheţa şi golgheterul Rareş Petrean au punctat şi deja era rezolvată ecuaţia învingătoarei.

Ultimul gol al reprizei a fost şi cel mai frumos, şutul lui Petrean din afara careului lovind bara înainte să intre în poartă.

În partea secundă, Rareş Petrean şi-a continuat recitalul şi a mai marcat de două ori, în timp ce Cheţa a realizat şi el dubla.

“La Buciumi a fost un meci relativ uşor după cum o arată şi scorul, dar am întâlnit o echipă ambiţioasă care s-a dăruit atât cât a putut. Este şi normal ca fiecare echipă care întâlneşte liderul campionatului să dea totul! Suntem un grup bun la Luceafărul Bălan şi am reuşit să formăm o echipă unită, de aici şi rezultatele bune pe care le-am făcut. Am întâlnit patru, cinci echipe bune în acest campionat, dar eu zic că am demonstrat că avem cel mai bun lot şi nu în ultimul rând, cele mai bune condiţii din Liga a IV-a. Cât despre faptul că sunt golgheterul campionatului, mă face mândru şi mi-aş dori acest trofeu pe plan personal, dar mai presus de toate, îmi doresc să câştigăm campionatul”.

Rareş Petrean – golgheter Luceafărul Bălan

Cetatea Buciumi – Luceafărul Bălan 0 – 8 (0 – 5)

Au marcat: Adrian Rad (‘8), Mozsi Botond (‘27), Marius Cheţa (‘30 şi 87) şi Rareş Silviu Petrean (‘37, 41, 89 şi 90)

Cetatea: Mădălin Şandor – Rareş Gudea, Andrei Puie, Natanael Ciupe, Andrei Ştirb (cpt.), Raul Colcer, Adrian Kaszta, Cosmin Balmuş, Vlad Copceac, Dan Filip şi Liviu Islamovici (‘82 Sergiu Dalnoki). Rezervă: Cosmin Şandor. Delegat: Cosmin Feşteu

Luceafărul: Kerekes Szabolcs (‘46 Denis Brumar) – Dragoş Mureşan, Dragoş Olteanu (‘46 Victor Cheţa), Kelemen Andras (‘46 Bogdan Forna), Marius Cheţa (cpt.), Alex Păcurar, Mozsi Botond (‘46 Marius Teglaş), Sorin Braşovan, Radu Danciu (‘46 Marco Petran), Adrian Rad (‘46 Cristian Lupoian) şi Rareş Silviu Petrean. Rezerve: Ionuţ Beudean, Denis Nan şi Mihaly Rajmund. Antrenor: Emil Ionaş

Au arbitrat: la centru – Eduard Centea (Zalău), asistenţi – Sorin Centea (Zalău) şi Iosif Botoş (Jibou).

Observator AJF: Ioan Pop (Gâlgău Almaşului)

Jucătorul meciului: RAREŞ SILVIU PETREAN


You may also like

Leave a Comment