Responsive Menu
Add more content here...


Luceafărul Bălan ajunge în semifinalele Cupei României şi visează la event

Echipa pregătită de Emil Ionaş a reuşit să se impună cu Rapid Zimbor în sferturile Cupei României, într-un meci disputat pe Stadionul Comunal din Hida

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 88 views
A+A-
Reset

Stadionul Comunal din Hida a găzduit partida dintre Rapid Zimbor şi Luceafărul Bălan, având în vedere că la Zimbor încă sunt lucrări la baza sportivă. Cu un antrenor nou, Rapid îşi propune să arate din ce în ce mai bine, iar în primul meci oficial a dat peste cel mai greu adversar posibil, liderul la zi din Liga a IV-a şi, în acelaşi timp, campioana Sălajului. Chiar şi aşa, echipa pregătită de Ghiocel Brînduşe s-a prezentat destul de bine în faţa Luceafărului şi chiar a avut câteva şanse bune de a marca. Totuşi, în prima repriză, Luceafărul a fost echipa ceva mai periculoasă, însă, Rareş Petrean sau Dragoş Olteanu au ratat ţinta.

În schimb, la primul meci oficial, Romario Rus a reuşit să înscrie. Fotbalistul a marcat din interiorul careului singurul gol din prima repriză.

În partea a doua, Luceafărul a avut o posesie mai bună, însă, contrucţia a suferit un pic din cauza terenului, după cum ne-a informat şi antrenorul Emil Ionaş.

Până la urmă, Marco Petran avea să aducă liniştea, cu un gol marcat în prelungirile partidei, după ce a scăpat singur cu portarul Mihai Lung. Calificată în semifinalele Cupei, fiind şi liderul la zi din campionat, Luceafărul Bălan visează acum la event.

“Terenul a fost destul de greu şi jocul nostru a suferit puţin. Însă, important este faptul că am câştigat, iar victoria ne dă un moral bun pentru returul de campionat. Pentru noi toate meciurile vor fi dificile pentru că toate echipele se ambiţionează în plus când joacă împotriva campioanei Sălajului. Obiectivul nostru este să realizăm eventul, să mai câştigăm un titlu, însă, ne dorim şi Cupa României în acest sezon”, ne-a declarat Emil Ionaş, antrenorul campioanei Sălajului, Luceafărul Bălan.

Detalii despre celelalte meciuri din sferturile Cupei României, în ziarul Sportul Sălăjean din 6 martie.


Rapid Zimbor – Luceafărul Bălan 0 – 2 (0 – 1)

Au marcat: Romario Rus (‘29) şi Marco Petran (‘90+3)

Rapid: Mihai Lung – Andrei Şumlea, Ionuţ Gal, Alin Gherman, Darius Balint (‘64 Cătălin Neag), Tudor Petrişor (cpt.), Robert Lăcătuş, Vasile Gafon, Ionuţ Luntean, Vlad Porumb şi Cristian Petrişor (‘90+1 Vasile Avram). Rezerve: Daniel Comşa – Dănuţ Moldovan, Sebastian Felecan şi Valentin Moldovan. Delegat: Liviu Ciuca. Antrenor: Ghiocel Brînduşe. Conducător: Gabriel Mureşan

Luceafărul: Denis Brumar – Dragoş Olteanu (‘90+1 Victor Cheţa), Denis Nan, Kelemen Andras (cpt.), Dragoş Mureşan, Vlad Lujerdean (‘90+1 Marius Teglaş), Raul Brînduşe (‘90+1 Cristian Lupoian), Sorin Braşovan (‘54 Andrei Ceaca), Horaţiu Moldovan (‘54 Ionuţ Beudean), Rareş Petrean (‘54 Marco Petran) şi Romario Rus (‘54 Radu Danciu). Antrenor: Emil Ionaş

Au arbitrat: la centru – Adrian Iancău (Derşida), asistenţi – Ştefan Bîrjac (Păuşa) şi Denis Fântână (Zalău).

Observator AJF: Liviu Buzure (Jibou)

Jucătorul meciului: VLAD LUJERDEAN


 

You may also like

Leave a Comment