Responsive Menu
Add more content here...


“Lovitură” dată de doi adolescenţi. Au “spart” un magazin de cartier din Zalău şi au furat ţigări şi ciocolată

by Mihai POP
0 comment 17 views
A+A-
Reset

Evenimentul a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, când un tânăr teribilist a pătruns în incinta magazinului şi a furat ţigări în valoare de peste 1.000 de lei, dar şi mai multe ciocolate


Oraşul Zalău – considerat unul liniştit de altfel a devenit cunoscut la nivel naţional, după jaful armat ce a avut loc la mijlocul lunii martie la o bijuterie. În acea perioadă, mai multe apartamente au fost de asemenea “sparte”, înregistrându-se pagube mari.

În ultima perioadă, evenimentele de acest gen au devenit mai puţine, dar în noaptea de miercuri spre joi a avut loc o nouă spargere, la un magazin de cartier.

De această dată nu au fost întregistrate pagube la fel de mari, dar cu toate acestea, surprinde, sau nu, vârsta hoţilor. Este vorba despre doi adolescenţi de 15, respectiv 16 ani.

Conform poliţiştilor, aceştia pătruns în interior după ce au spart un geam de la magazin, iar unul dintre aceştia a fost surprins de camerele de luat vederi mergând direct la casa de marcat, care era mai mult goală decât plină, astfel că tânărul şi-a schimbat planul.

Acesta a sustras de pe raft mai multe pachete de ţigări, dar şi câteva ciocolate.

“Din cercetările efectuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale s-a stabilit că, în noaptea de 12 spre 13 mai a.c., cei în cauză au spart un geam de la un magazin, din municipiul Zalău, iar unul dintre aceştia a pătruns înăuntru  şi a sustras ţigări în valoare de 1300 lei. Prejudiciul a fost recuperat şi restituit părţii vătămate. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţunea de furt calificat şi continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestora”, a spus Maria Cristea, purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj.

You may also like

Leave a Comment