Responsive Menu
Add more content here...


Eric Verdeş şi Patrik Bolduţ, la loturile naţionale ale României

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 43 views
A+A-
Reset

Cei mai buni tenismeni pe care îi are judeţul Sălajul la ora actuală fac parte din loturile naţionale ale României U 18, respectiv U 12. Eric Verdeş se află pentru al doilea an consecutiv în lotul naţional de juniori, în timp ce Bolduţ este în premieră la lotul naţional


Tenisul de câmp este unul dintre cele mai iubite sporturi în judeţul Sălaj. Sportul alb a luat amploare în ultimii ani în România. În judeţul nostru sunt sportivi talentaţi care promit să facă performanţă şi care ajung chiar la loturile naţionale. Fără doar şi poate, cei mai promiţători tineri tenismeni pe care îi are Sălajul în prezent sunt Eric Verdeş şi Patrik Bolduţ.

Cei doi au avut un an 2021 foarte bun, în care au înregistrat rezultate de excepţie. Eric Verdeş a câştigat primul său titlu ITF. Sportivul sălăjean legitimat la CS Winners TC a reuşit să devină campion şi vicecampion naţional. A urcat în clasamentul ITF până pe locul 123. Totodată, a început anul bine. A participat la un turneu J2, la Bratislava, şi a fost şi pe lista de calificări la Australian Open.

Patrik, în premieră la lotul naţional

Pe Patrik Bolduţ l-am numit puştiul minune al tenisului sălăjean. Şi nu ne-a dezamăgit.

Patrik a avut rezultate din ce în ce mai bune şi a reuşit să câştige turneu după turneu. Elevul lui Serigu Carp a devenit cel mai tânăr câştigător de Tennis Europe din Sălaj.

A câştigat două Circuite Naţionale. A urcat pe podium atât la Naţionalele pe Echipe, cât şi la Naţionalele de Iarnă.

Patrik a urcat pe podium şi la Masters-ul organizat de Academia lui Rafael Nadal. Anul 2021 s-a încheiat pentru Patrik cu titlul de cel mai bun sportiv al Sălajului la probele olimpice.

Tenismanul a împărţit locul 1 cu pugilista Diana Tănăsescu.

Astfel, rezultatele obţinute de cei doi sportivi nu puteau fi trecute cu vederea de către antrenorii de la loturile naţionale.

Prin urmare, pentru anul 2022, ambii au fost cooptaţi în lot.

Eric, pentru al doilea an la lotul naţional

De fapt, pentru Eric Verdeş este al doilea an la rând când face parte din lotul naţional. 

La fel ca şi anul trecut, Eric Verdeş face parte şi în acest an din lotul naţional U 18.

Pentru Patrik Bolduţ este primul an în care face parte din lotul naţional. Eforturile depuse la antrenament, turneele câştigate şi titlul de cel mai bun sportiv al judeţului Sălaj, îl motivează pe Patrik să aibă un an şi mai bun, decât cel care tocmai s-a încheiat.

Nouă nu ne rămâne decât să le urăm baftă celor doi. Să aibă parte de rezultate şi mai bune în acest an, decât în anii precedenţi.

You may also like

Leave a Comment