Locuri de muncă vacante la nivel naţional şi în reţeaua EURES

Potrivit datelor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), sunt disponibile 43.744 locuri de muncă la nivel naţional

by Mihai POP
0 comment 274 views
A+A-
Reset

Potrivit datelor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Județene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sălaj, sunt disponibile 228 locuri de muncă.

Cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pentru: operator la fabricarea cauciucului(50), muncitor necalificat(51), electrician(28), confecţioner articole din textile(15), tapiţer(10), stivuitorist(😎, barman/ospătar(😎, zidar/zugrav (6), instalator(4), lucrător comercial/vânzător(4), maşinist la maşini terasamente(3), bucătar/aj. bucătar(3), maistru/tehnician constructor(2), mecanic(2), tehnician electronică(2), si electromecanic maşini şi echipamente(2).

Din cele 228 locuri de muncă vacante declarate de angajatori la agenția pentru ocuparea forței de muncă, 24 joburi sunt pentru persoane cu studii de licenţă(inginer automatist,inginer construcţii civile şi industriale,inginer mecanic, şef sector industria prelucrătoare şi specialist îmbunătăţiri procese), iar 204 sunt pentru persoane cu studii medii(operator prelucrare cauciuc, electrician, mecanic, tehnician electronică, stivuitorist, tapiţer, bucatar/ospatar, zidar/zugrav, muncitor necalificat, etc).

Precizăm faptul că baza de date este dinamică, actualizându-se în timp real în funcţie de locurile de muncă declarate de angajatori, de valabilitatea ofertelor, precum şi de numărul repartiţiilor emise în vederea ocupării.
Oferta locurilor de muncă vacante la nivel național poate fi accesată pe site-ul www.anofm.ro în secțiunea Locuri de Muncă Vacante.

130 locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European

Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 130 locuri de muncă vacante, după cum urmează:

Norvegia – 51 locuri de muncă pentru: supraveghetor ferma; muncitor acvacultură;

Letonia – 30 locuri de muncă pentru: sudor;

Germania – 29 locuri de muncă pentru: tehnician în mecatronică auto (carosier auto); muncitor în producţie; tehnician service; mecatronist; lucrători în producţie – procesare produse din carne; tehnician electronist; fizioterapeut;

Austria – 5 locuri de muncă pentru: tehnician producţie;

Irlanda– 5 locuri de muncă pentru: electrician;

Danemarca – 5 locuri de muncă pentru: tehnician industrial;

Franţa – 4 locuri de muncă pentru: ciontolitori tranşatori carne;

Belgia – un loc de muncă pentru: dulgher/tamplar/inginer (manager asamblari/manager echipa);

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă Spaţiul Economic European pot consulta ofertele accesând www.anofm.ro/EURES.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot adresa agenţiilor teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau de reşedinţă ale căror date de contact se află pe site-ul www.anofm.ro.

You may also like

Leave a Comment