Locul 2 în Divizia A1, ţinta echipei de volei de la SCM Zalău pe final de retur

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 78 views
A+A-
Reset

Formaţia zălăuană vrea să îşi păstreze poziţia secundă şi după ultimele meciuri din retur, pentru a avea posibilitatea să organizeze un turneu în play-off-ul campionatului

Bilanţul lui SCM Zalău la penultimul turneu din retur a fost 3 puncte, pe care zălăuanii le-au obţinut după partida cu CSU Vest Timişoara. Cum Dinamo a învins-o pe SCMU Craiova, gruparea de sub Meseş a rămas pe locul secund, poziţie pe care speră  să se regăsească şi la final de retur. Miza este una foarte importantă, deoarece în cazul în care va termina în primele două locuri, SCM Zalău va putea organiza un turneu în play-off-ul campionatului.

“Ţinta noastră a fost să prindem turneul pentru locurile 1 – 4 şi cred că în proporţii mari suntem calificaţi.  Dacă vom termina returul pe locul 2 va fi şi mai bine, deoarece vom avea posibilitatea să organizăm un turneu în play-off. Ar fi un mare avantaj în lupta pentru medalii”, ne-a declarat Sorin Pop.

Şi Adi Feher a pecizat importanţa clasării pe locul 2, în condiţiile în care SCM Zalău ar avea ocazia să joace  pe teren propriu trei din cele şase meciuri, din play-off-ul pentru locurile 1 – 4.

“Nu ascundem faptul că locul 2 la final de retur este o ţintă a noastră. Suntem la mâna noastră, fiindcă în condiţii normale, cred că vom obţine maxim de puncte din meciurile cu CSU Braşov şi Ştiinţa. Avem un meci greu cu Dinamo, dar ne vom lupta pentru puncte.  Ne gândim la locul 2 prin prisma faptului că ne permite să organizăm unul dintre turnee. Este una să joci pe teren propriu cu echipele tari ale campionatului şi este total diferit când joci în deplasare. Echipele care vor juca acasă vor lua o opţiune serioasă pentru medalii”, spune Feher.

Turneul următor, tot la Bucureşti

Dacă la finalul acestei săptămâni a avut pauză, SCM Zalău va fi din nou la treabă weekendul următor, când are loc ultimul turneu al returului. În perioada 26 – 28 martie, SCM Zalău se va deplasa tot la Bucureşti, pentru jocurile cu Dinamo, Ştiinţa Bucureşti şi CSU Braşov. Turneul va fi găzduit de Dinamo, echipă aflată la mare luptă pentru a prinde play-off-ul pentru locurile 1 – 4.

You may also like

Leave a Comment