Responsive Menu
Add more content here...


Liviu Antal, pe “val” în Lituania. Are 3 goluri în 4 meciuri şi a urcat pe podiumul celor mai buni marcatori din istoria clubului FK Zalgiris

Atacantul sălăjean a revenit în această lună după o accidentare gravă şi este în formă maximă. Deşi nu a fost integralist în niciun meci, Antal a marcat 3 goluri în ultimele 4 meciuri, la jocul din ultima etapă fiind chiar decisiv pentru echipa sa, Zalgiris câştigând cu 1 la 0 în deplasarea de la Kauno. Cu cele trei goluri marcate, Liviu Antal a ajuns pe locul 3 în topul celor mai buni marcatori din istoria clubului lituanian, având 70 de goluri marcate în 126 de meciuri disputate 

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 68 views
A+A-
Reset

Liviu Antal se simte foarte bine în Lituania. După ce a câştigat tot în această ţară la prima exprienţă la Zalgiris, Antal a revenit în ţară, însă pentru scurt timp. În vara anului 2023 a revenit în Lituania şi s-a întors la formaţia alături de care a câştigat tot ce se putea câştiga pe plan intern. Începutul a fost promiţător, iar Antal marcase 4 goluri în 5 meciuri, după care a venit o accidentare urâtă care l-a ţinut pe tuşă mai multe luni de zile. A revenit la începutul lunii martie şi a jucat 18 minute în egalul obţinut de Zalgiris cu Suduva.

În al doilea său meci a venit şi primul gol din acest an. Liviu Antal a jucat 63 de minute şi a deschis scorul în minutul 23 în victoria echipei sale, scor 4 – 1 în deplasare la Benga.

În al treilea meci de la revenire, Antal a jucat o repriză şi a marcat singurul gol al echipei sale în eşecul cu Hegelmann.

La finele săptămânii trecute, Zalgiris a evoluat în deplasare la Kauno, iar Liviu Antal a marcat din nou, fiind la al treilea gol în ultimele patru meciuri. Antal a înscris golul cu care Zalgiris s-a impus, scor 1 – 0, pe terenul celor de la Kauno.

A fost un gol frumos, Antal reuşind un lob frumos, de la aproximativ 20 de metri.

Cu cele trei goluri marcate, Liviu Antal a ajuns la cota 70 de goluri înscrise pentru FK Zalgiris, fiind al treilea cel mai bun marcator din istoria clubului. Sălăjeanul a reuşit această performanţă în 126 de meciuri disputate, ceea ce înseamnă o rată de un gol marcat la 122 de minute jucate.

De când a revenit la Zalgiris în vara trecută, şimleuanul a marcat 7 goluri în 9 partide.

Cel mai bun marcator din istoria clubului lituanian este lituanianul Igoris Morinas cu 81 de goluri marcate, urmat de un alt lituanian, Dainius Saulenas cu 72 de goluri marcate.

Astfel, Liviu Antal devine cel mai bun marcator străin din istoria clubului şi urcă pe locul 3 în topul all time.

You may also like

Leave a Comment