Responsive Menu
Add more content here...


Liviu Antal a marcat pentru Zalgiris în Europa League

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 15 views
A+A-
Reset

Fotbalistul şimleuan a marcat pentru echipa sa în meciul retur al dublei cu Honved din turul I, însă, nu a fost suficient ca echipa sa să se califice mai departe. Cu 4 – 2 la general, echipa maghiară a mers mai departe


Liviu Antal traversează o perioadă foarte bună în Lituania la Zalgiris. În sezonul trecut, fotbalistul şimleuan a fost vioara întâi a lituanienilor şi a marcat peste 30 de goluri în toate competiţii, câştigând Cupa Lituaniei cu Zalgiris, iar în campionat o clasare pe locul secund. Locul 2 din campionat a permis echipei la care evoluează Liviu Antal să participe în primul tur preliminar din Europa League.

Sorţii au făcut ca în această fază a competiţiei, vicecampioana Lituaniei să se întâlnească cu Honved Budapesta, echipă ce s-a clasat pe locul 4 în prima ligă din Ungaria. În meciul tur, Hoved s-a impus cu 3 – 1, meci în care Liviu Antal a fost integralist. O săptămână mai târziu a avut loc şi meciul retur, în care lituanienii porneau încrezători că pot întoarce rezultatul din meciul tur.

Meciul a început perfect pentru Zalgiris, iar Liviu Antal a deschis scorul în minutul 18, confirmând forma bună prin care trece şi în acest sezon. Din păcate, în cele din urmă partida s-a încheiat la egalitate, iar Honved Budapesta s-a calificat în turul II al Europa League cu scorul de 4 – 2 la general.

În faza următoare, maghiarii se vor duela cu Universitatea Craiova. În acest sezon, Liviu Antal a marcat 9 goluri în 16 meciuri disputate în campionatul intern, 1 gol în două meciuri în Europa League, dar şi un gol marcat în Cupa Lituaniei.

You may also like

Leave a Comment