Linişte la SCM Zalău

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 1.1K views
A+A-
Reset

Încă de la înfiinţare, la SCM Zalău a fost o oarecare stare de agitaţie şi mereu în perioadele de vacanţă se întâmplau fel şi fel de chestii. Jucătorii plecau, alţii veneau, se schimbau antrenorii şi permanent erau multe noutăţi. Însă, odată cu numirea lui Cristian Lupuţ ca şi antrenor principal şi a tandemului Claudiu Bujor (director) şi Ioan Gurzău (manager general), politica clubului s-a schimbat.

Astfel, acum se mizează pe continuitate şi omogenitate, iar rezultatele favorabile din acest sezon denotă o mică reţetă a succesului.

Echipa se află pe primul loc în Seria a X-a din Liga 3, având un avans considerabil faţă de următoarele clasate. A avut un parcurs bun şi în Cupa României, iar toate aceste rezultate au adus liniştea la echipă. E linişte şi pe piaţa transferurilor şi, spre deosebire de alţi ani, nu mai vedem câte 8, 9 sau chiar 10 jucători schimbaţi. Până la momentul redactării acestui articol, SCM Zalău s-a despărţit de trei jucători, în schimb venind unul singur, Mario Geană.

“În momentul în care eşti pe primul loc şi ai rezultate, normal că este linişte. Cât despre transferuri, nu vreau să fac foarte multe schimbări, pentru că s-a format o omogenitate foarte bună în cadrul echipei şi nu vreau să fac foarte multe schimbări”, spune Cristian Lupuţ.

You may also like

Leave a Comment