Responsive Menu
Add more content here...


Liga a V-a Sălaj este mai săracă cu o echipă

În această pauză de iarnă, o echipă din Seria Vest s-a desfiinţat din cauza problemelor de lot

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 1.1K views
A+A-
Reset

Din returul acestui sezon, Liga a V-a Sălaj va fi mai săracă, după ce AS Zăuan s-a desfiinţat în această pauză de iarnă. De-a lungul turului Seriei Vest, gruparea condusă de Barra Tibor s-a confruntat cu probleme de lot, fiind meciuri în care abia strângea 11 oameni. Mulţi jucători erau plecaţi la muncă în străinătate, iar alţii veneau destul de rar la meciuri, astfel că pentru antrenorul echipei a fost o adevărată provocare să încropească un prim 11 în turul de campionat.

În aceste condiţii, situaţia fiind tot mai dificilă din acest punct de vedere, s-a luat decizia desfiinţării echipe la jumătatea sezonului.

Astfel, după ce comuna Ip a intrat în istoria fotbalului sălăjean, fiind comuna care a avut la un moment dat trei echipe participante în competiţiile oficiale organizate de AJF Sălaj, iată că rămâne doar cu una – AS Cosniciu.

În vara anului trecut s-a desfiinţat şi AS Juniorii Ip, după ce conducătorul echipei, alături de majoritatea jucătorilor s-au dus la CS Barcău Nuşfalău.

Din câte se pare, majoritatea jucătorilor de la AS Zăuan se vor îndrepta spre AS Cosniciu, alături de conducătorul Barra Tibor şi mai mulţi juniori.

În turul de campionat, AS Zăuan a bifat 5 victorii, 1 egal şi a suferit 6 înfrângerii. Cu cele 16 puncte acumulate, echipa din comuna Ip s-a situat pe locul 9 din 16 echipe în Seria Vest din Liga a V-a.

Pentru retur, echipele care au programat meci cu AS Zăuan, vor câştiga automat, la “masa verde” cu 3 – 0.

Însă, mai multe detalii pe acest subiect, în ziarul Sportul Sălăjean din 21 februarie.

You may also like

Leave a Comment