Responsive Menu
Add more content here...


Liderul revine acasă. SCM Zalău primeşte vizita revelaţiei campionatului

După trei meciuri consecutive disputate în deplasare, SCM Zalău revine acasă şi va evolua pe teren propriu în următoarele trei etape. Vineri, 3 mai, pimește vizita revelaţiei Crişul Sântandrei, începând cu ora 18.00

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 1.4K views
A+A-
Reset

Doar patru etape au mai rămas de disputat din play-off-ul Ligii a III-a, iar SCM Zalău şi-a asigurat, deja, matematic primul loc în Seria a X-a, după egalul obţinut în etapa trecută la Satu Mare. Zălăuanii au 12 puncte avans faţă de CSM Sighetu Marmaţiei şi CSM Olimpia Satu Mare, aflate pe locurile 2, respectiv 3. Crişul Sântandrei este şi ea în luptă pentru locul 2, având cu 3 puncte mai puţin decât cele două.

Bihorenii speră să prindă acel loc de baraj, însă, au o misiune dificilă, iar în etapa următoare au meci chiar împotriva liderului SCM Zalău.

Echipa pregătită de Cristian Lupuţ are asigurat primul loc, însă, va trata cu maximă seriozitate toate meciurile rămase de disputat din acest play-off. Asta, pentru că are nevoie de o formă cât mai bună în vederea participării la barajele de promovare.

Partida dintre SCM Zalău şi Crişul Sântandrei va avea loc vineri, pe Stadionul Municipal. Se schimbă şi ora de start din luna mai, astfel că partida va începe la ora 18.00.

Cele două s-au mai întâlnit de trei ori în acest sezon, bilanţul fiind unul în favoarea echipei din Zalău. În sezonul regulat, SCM s-a impus cu 1 – 0 la Zalău şi a remizat în Bihor, scor 1 – 1.

Prima confruntare din play-off a avut loc în etapa a III-a, la Sântandrei, iar SCM Zalău s-a impus cu 2 – 1, graţie golurilor marcate pe final de Predrag Kascelan şi Sergiu Pop.

Aşadar, este clar că Zalăul porneşte cu prima şansă, iar suporterii aşteaptă să vadă un joc bun din partea favoriţilor, un joc care să le dea speranţe şi încredere că SCM are şanse reale de a se lupta pentru promovarea în Liga a II-a.

You may also like

Leave a Comment