Responsive Menu
Add more content here...


Liceul Pedagogic „Gheorghe Şincai” Zalău are o premiantă la Concursul Național ”Made For Europe”!

Rezultat remarcabil obţinut de eleva Cosmina Maria Cheţa la concursul naţional de la Călimănești, la startul căruia s-au calificat cei mai buni 125 de elevi din România

by Tiberius NICODA
0 comment 679 views
A+A-
Reset

Ediţia cu numărul XVI-a Concursului Național ”Made For Europe” s-a desfășurat la Călimănești (județul Vâlcea), în perioada 24 – 27 aprilie 2024, cu participarea a peste 125 elevi din întreaga țară.

Organizatorii anunţă au fost prezentate proiecte europene foarte bune, apreciate de beneficiari și cu efecte puternice în școlile și comunitățile unde s-au implementat. Proiectele europene înseamnă implicare, inovație, creativitate și multă muncă. Munca în echipă este cea care îi face pe oamenii obișnuiți, capabili de rezultate neobișnuite.

Suntem foarte mândri că o elevă din Sălaj a performat alături de tineri valoroși din întreaga țară și a reușit să pună numele  Liceului Pedagogic „Gheorghe Şincai” Zalău pe podium, alături de școli și licee de prestigiu din România.

Cosmina Maria Cheţa este elevă în clasa a XI-a B la Liceul Pedagogic „Gheorghe Şincai” Zalău – profil pedagogic, specializarea educatori-puericultori.

La “Made for Europe”, eleva de la Liceul Pedagogic „Gheorghe Şincai” Zalău a avut o prestaţie foarte bună, obţinând premiul III!

Acest rezultat notabil obținut de către eleva din Zalău încunează efortul deosebit și implicarea echipei formată din dascălii: prof. dr. Flavia Ardelean, ca şi cordonator, dar şi prof. dr. Anemona Coste, ca şi însoțitor.

Transmitem și noi felicitările noastre elevei Cosmina Maria Cheţa și dascălilor ei care o îndrumă!

You may also like

Leave a Comment