Responsive Menu
Add more content here...


Leontin Moga, delegat la derby-ul etapei din Seria a X-a a Ligii a III-a

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 25 views
A+A-
Reset

Secretarul de la AJF Sălaj va fi observator de joc la partida dintre CAO Oradea şi Minaur Baia Mare, în care se înfruntă două formaţii de pe podium

După o pauză de aproape 4 luni, Liga a III-a revine în actualitate la final de săptămână, când au loc partidele din etapa a XI-a. În prima etapă din 2021, în Seria a X-a, unde activează SCM Zalău şi Sportul Şimleu se joacă un meci tare, între două echipe de pe podium.

Derby-ul etapei este confruntatea dintre CAO Oradea (locul 3 cu 17 puncte acumulate) şi Minaur Baia Mare (locul 2 cu 20 de puncte acumulate).

La acest meci, observator de joc a fost delegat Leontin Moga. Şi în toamnă, secretarul de la AJF Sălaj a oficiat la şapte meciuri de Liga a III-a.

„Fiecare meci la care sunt delegat din partea FRF îl tratez în mod aparte şi mă informez despre situaţia echipelor. Revizuiesc toate regulamentele în vigoare, iar acum pe lângă regulamentul de organizare al meciurilor de Liga a III-a este foarte important şi respectarea protocolului medical valabil pentru acest nivel”, ne-a declarat Leontin Moga.

Partida dintre CAO Oradea şi Minaur Baia Mare are loc sâmbătă, de la ora 15.00, pe Stadionul Iuliu Bodola din Oradea.

Tot sâmbătă, în etapa a XI-a, SCM Zalău joacă în deplasare la Someşul Dej, iar Sportul Şimleu se deplasează la CSM Satu Mare.

You may also like

Leave a Comment