Responsive Menu
Add more content here...


Leontin Moga, delegat în premieră la un meci de Liga a II-a

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 80 views
A+A-
Reset

Secretarul de la AJF Sălaj este apreciat la nivel înalt de către FRF, ca dovadă că în această săptămână a fost delegat la două jocuri. Miercuri după-amiază a fost observator de joc la meciul de Cupa României, dintre CSM Satu Mare şi Minuar Baia Mare, iar sâmbătă va oficia pentru prima dată la un joc de Liga a II-a, dintre Minaur Baia Mare şi CSC Dumbrăviţa

Implicat şi devotat în organizarea jocurilor la care este delegat, Leontin Moga a ajuns un observator apreciat la nivel înalt de către FRF. De peste 5 ani, secretarul de la AJF Sălaj este observator de joc în cadrul FRF, iar în aceşti ani a oficiat la zeci de meciuri din Liga a III-a, dar şi în Cupa României.

A fost delegat inclusiv la jocuri de Cupă în care au fost angrenate echipe de Liga a II-a sau la meciuri tari de baraj pentru promovarea în eşalonul secund.

În premieră, Leontin Moga a fost delegat în aceeastă săptămână şi la primul meci din campionatul Ligii a II-a. Mai exact la partida din etapa a VII-a, dintre Minaur Baia Mare şi CSC Dumbrăviţa, care are loc sâmbătă, de la ora 11.00, pe Stadionul „Viorel Mateianu” din Baia Mare. Această delegare vine la doar câteva zile după ce secretarul AJF Sălaj a fost din nou la datorie, iar miercuri după-amiază a oficiat la jocul dintre CSM Satu Mare şi Minaur Baia Mare, din turul III al Cupei României.

„Mă bucur că prestaţiile mele sunt apreciate. Ţin în primul rând ca la meciuri să fie seriozitate, fair-play, jocurile să se desfăşoare în siguranţă, iar delegaţii echipelor şi toţi cei implicaţi să simtă că totul decurge normal şi toate lucrurile sunt puse la punct”, ne-a declarat Leontin Moga.

You may also like

Leave a Comment