Responsive Menu
Add more content here...


Leontin Moga a debutat ca şi observator în Liga a III-a!

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 29 views
A+A-
Reset

La finalul săptămânii trecute,  secretarul  de la AJF Sălaj a fost delegat ca observator FRF la partida dintre Şoimii Lipova şi Naţional Sebiş


Trei sălăjeni au participat în vară la examenul pentru observatori de joc în ligile superioare, iar Dan Costin şi Leontin Moga au trecut cu brio testul şi în următoarele două sezoane vor putea fi delegaţi de către FRF la meciuri din Liga a II-a şi Liga a III-a.

Atât Dan Costin, cât şi Leontin Moga au fost delegaţi încă din prima etapă a campionatului Ligii a III-a. Dacă Dan Costin a fost observator la partida dintre Industria Galda şi FC Avrig, secretarul AJF Sălaj – Leontin Moga a oficiat pentru prima dată la acest nivel, la jocul dintre Şoimii Lipova şi Naţional Sebiş, un derby al judeţului Arad, ce a contat pentru prima rundă din Seria a IV-a a Ligii a III-a.

Partida s-a desfăşurat la Pâncota, iar secretarul AJF Sălaj s-a achitat foarte bine de sarcini şi a dorit să ne dezvăluie câteva impresii după primul meci ca şi observator în Liga a III-a.

“Meciul s-a desfăşurat la Pâncota, datorită faptului că terenul de la Lipova este în reabilitare. Ca şi observator de joc, până acum am văzut doar nivelul fotbalului din Sălaj, dar acum am asistat la un joc cu mult peste nivelul Ligii a IV-a. Din partea celor două echipe a primat jocul pozitiv, respectul faţă de adversar, de arbitri, observatori, iar comportamentul oficialilor a fost unul foarte bun. De asemenea, comportamentul publicului a fost exemplar. Pot să spun că nivelul fotbalului din Arad este fără doar şi poate peste cel din Sălaj şi în acelaşi timp şi atitudinea faţă de joc. Începând de la organizatori,  jucători şi spectatori, toată lumea a fost preocupată doar de fotbal. În schimb, la noi în judeţul Sălaj cu părere de rău o spun, fără a jigni unele echipe, conducători şi antrenori, lasă de dorit nivelul de cultură, de cunoştinţă şi de joc”, ne-a declarat Leontin Moga.

Şi în etapa a II-a, secretarul AJF Sălaj a fost delegat în Liga a III-a şi va oficia în această după-amiază, de la ora 18.00, la partida dintre CFR Cluj II şi Minaur Baia Mare.

You may also like

Leave a Comment