Responsive Menu
Add more content here...


Legătură nouă între comuna Someş Odorhei şi DJ 108D Cehu Silvaniei – Zalău

Pe Programul Anghel Salingy, administraţia locală a obţinut finanţare pentru modernizarea Drumului Comunal ce face legătură între localitatea Şoimuş şi DJ 108D

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 680 views
A+A-
Reset

Infrastructura rutieră din comuna Someş-Odorhei se modernizează prin Programul Naţional de Investiţii “Anghel Saligny”. Trei proiecte de drumuri, plus un proiect pentru extinderea reţelei de gaz au primit sau vor primi finanţare.Recent, au început lucrările de modernizare a drumurilor şi străzilor din localitatea Inău. Acesta fiind primul proiect de pe Anghel Saligny la care au început lucrările.

Însă, din această săptămână vor începe lucrările şi la al doilea proiect cu privire la modernizarea infrastructurii rutiere. Primarul Ioan Şandor a semnat contractul luna trecută, iar miercurea trecută a şi emis ordinul de începere al lucrărilor. Vorbim despre modernizarea Drumului Comunal DC 18. Este drumul de legătură dintre Şoimuş şi Drumul Judeţean Cehu Silvaniei – Zalău, un drum de aproximativ 4 km. Licitaţia a fost câştigată de Roşu Company din Satu Mare, firma care s-a ocupat şi de lucrările la reţeaua de canalizare. “Am fost mulţumit de cum s-au desfăşurat lucrările la reţeaua de canalizare şi sunt încrezător că firma va face o lucrare bună şi la acest proiect de infrastructură rutieră”, este de părere primarul Ioan Şandor. De luni au început lucrările în cadrul acestui proiect.

Tot pe “Anghel Saligny” se va moderniza şi Drumul Comunal DC 17. E vorba despre 5,8 km. Proiectul este în licitaţie, iar în maxim o lună de zile va fi desemnat câştigătorul.Trebuie amintit faptul că în această lună vor începe şi lucrările de reabilitare la blocul de locuinţe, şi sediul Primăriei, iar luna viitoare la şcoala din centrul comunal.

Pe perioada lucrărilor, activitatea Primăriei va continua să se desfăşoare în clădirea actuală, fiind clădire cu două etaje.

You may also like

Leave a Comment